A gdzie konkretnie byles w Toronto? Jak sie nazywalo dojo i nazwisko szefa dojo?
Tam jest bez liku badziewiarskiego aikido :roll: :wink:

W W-wie najlepsze dojo jest oczywiscie na Karowej.....

Tylko o co ci chodzi z tym aikijutsu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczepan może napisz jak jest w Montrealu, czy gdzie tam Ty jesteś :wink:A gdzie konkretnie byles w Toronto? Jak sie nazywalo dojo i nazwisko szefa dojo?
Tam jest bez liku badziewiarskiego aikido :roll: :wink:![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle, ze jak nie bedziesz wymagal od aikidokow jakiejs zabojczej efektywnosci, oraz nie bedziesz robil suwari waza(czyli cwiczen na kolanach -- co jest zawsze do uzgodnienia z prowadzacym) to moze byc bardzo przyjemnie.Podejrzewam, ze czytanie forum (i ksiazek) niewiele tu pomoze , trzeba pojsc samemu i sprobowac, ale moze czegos sie dowiem.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
...
Przeczytalem ten poscik i musze powiedziec, ze mam podobny problem do Grzegorza tzn. poszukuje jakiegos dojo aikidockiego w Warszawie.
Napisano Ponad rok temu
- to odpoczynek...gówniana robota trzyma mnie za gardło do samej nocy i przez weekendy-
latające hakamy, balet i tym podobne.
Napisano Ponad rok temu
- to odpoczynek...gówniana robota trzyma mnie za gardło do samej nocy i przez weekendy-
latające hakamy, balet i tym podobne.
Kochani Aikidocy, kazdy ma jakies zycie poza dojo. A ja mam pytanie czy w borykaniu sie z szara codziennoscia pomaga Wam jakos fakt ze jestescieWojownikami Dziadka. Czy to ma na was jakis wplyw poza dojo czy tylko na macie a razem z kimonem sciagacie tez cale Bushido....
nie da sie ukrysc ze wlasnie uporalam sie z zyciowym problemem - przynajmniej na razie sie z nim uporalam - i jestem psychicznie wykonczona. Musze obudzic w sobie Wojownika...![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Przeczytalem ten poscik i musze powiedziec, ze mam podobny problem do Grzegorza tzn. poszukuje jakiegos dojo aikidockiego w Warszawie.
Spróbuj : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] może Ci się spodoba![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu