maly, skladany folderek o pieciocentymetrowym ostrzu
i tak spyderco ma dragonfly'a, SOG ma blinka, BM ma benchmite,
CRKT kiss'a i tak dalej i tak dalej zzera mnie ciekawosc czy
kupujecie takie malenstwa, a jesli tak to do czego wam sluza

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No... do cięcia. Czasem nie można sobie pozwolić na wyjęcie np. Amphibiana czy Spyderco Military, a trzeba coś przeciąć czy rozciąć. I wtedy mini UDT jest po prostu niezastąpiony. Oczywiście to akurat u mnie, bo pewnie zaraz kilka następnych się znajdzie...a jesli tak to do czego wam sluza?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli mie pamięć nie myli, to ta seria była tylko w wersji full-serrated. Nie to, żebym miał coś przeciwko (sam mam Navigatora G10 full-serr, ma niezłe możliwości) ale aż tak "grzecznie" to one nie wyglądają. I dobrze, bo to małe kąśliwe pajączki sąalbo karbonowy Dragonfly
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a trzeba coś przeciąć czy rozciąć. I wtedy mini UDT jest po prostu niezastąpiony.
Microtech Mini UDT auto. Maleństwo mieści się w małej kieszonce spodni, ale stal 154-CM i ostrość typowa dla producenta sprawiają, że nie można go lekceważyć. Typowy duperel do pomocy na codzień, można go wyciągnąć przy ludziach, bez obawy, że ktoś zwieje z krzykiem.
Napisano Ponad rok temu
154-CM zdecydowanie, na dowód mogę wysłać fotkę - jest napis!!Poza tym mini UDT jest chyba z 440C
Napisano Ponad rok temu
W standardzie (pierwsze wersje) tak... ale od wersji Tactical Limited Edition (full-black, Claw Logo) masz już 154CM. Niestety nie odbyło się to bez wpływu na cenę.Poza tym mini UDT jest chyba z 440C
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eeetam.....ja wole , że "chive" znaczy po prostu "szef"..To znaczy mam rozumieć że Pan Cebula
(Ken onion) opracował nóż który nazwał szczypiorek
to bardzo sympatyczne i pełne autoironii :wink:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu