Folder w okolicach 300 PLN
Napisano Ponad rok temu
Noz ma byc uzytkowym nozem tylko Every Day Carry. Poza solidnoscia musi mi sie podobac, a tego nei moge powiedziec o zaproponowanym mi Spyderco Navigator. Myslalem o CUDA E.D.C. ale Piter odradza, a On sie raczej zna.
Prosze o konkretne propozycje i STTT (Stick To The topic).
Z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Ps. jesli nie mam racji nie krzyczcie prosze....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeee, bez przesady. Po prostu jeśli szukasz czegoś do poważniejszej roboty, to EDC może być jednak zbyt "delikatny" w chwycie. To jednak nie to samo, co wziąć w łapę Native'a. I tylko tyle. Bo sama CUDA EDC jako nóż to jest całkiem, całkiem...Myslalem o CUDA E.D.C. ale Piter odradza
Napisano Ponad rok temu
Native nie jest ładny?- przecież to mój ideał piękna... 8)Chodzilo o Spyderco Native.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od 20 minut jestem szczęśliwym posiadaczem Native'a i i jestem święcie przkonany, że jest to nóż idealny!!! Najlepszy, najładniejszy i najwygodniejszy EDC z tego co miałem w rękach. Wykonany bardzo ładnie, widać surową jakość Spyderco. Trzymając go w dłoni czuje się jego MOC - na zdjęciach tego nie widać, to trzeba wziąć do ręki i POCZUĆ!!! Jak dla mnie ideał! I to za rozsądne pieniądze. Native na prezydenta .
W końcu jakieś rozsądne głosy. To cudo wystarczy wziąć do ręki aby pokochać. Ja chyba zamówię sobie drugi...
Napisano Ponad rok temu
fuzzy jak by mi sie chcialo bawic, to bym Ci sprzedal i jeszcze 40zl. do przodu byl:Vince, jak mi sprzedaz nie uzywanego Griptiliana za 300 pln, to biore dzisiaj
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
+ 10$ wysylki co daje jakies 260zl. na polskie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do native, to czy on ma srube laczaca ostrze z linersami czy jest to zwykly bolec ? Chodzi mi o to, czy jest mozliwosc dokrecenia powstalych ew luzow...
Bolec, sruba jest tylko do clipa. Ale po prawie roku uzywania nie stwierdziłem nawet minimalnych luzów poprzecznych A nozyk był nawet miotany w drzewo. Ma za to minimalny luz w kierunku blokady.
Napisano Ponad rok temu
(dajcie dzieciakowi nóż w ręce to będzie spał z nim pod poduszką... )
Napisano Ponad rok temu
(ps: nie mam nic przeciwko VG10, czekam na Delicę )
Zdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczekam, może się chłopcy w Spyderco zreflektują...
Pozdrawiam,
AdamD
PS: a paramilitary? Co z nim? Miał się pokazać, a tu cisza?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Crawford/Kasper folder- pytanie do użytkowników
- Ponad rok temu
-
Wybór noża fixed...
- Ponad rok temu
-