wiecej tu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bardzo rozumiem odpowiedzi na ten temat Moderatorze i inni bo jeśli dobrze zrozumiałem to w Budojo kręcono wideoklip do jakiejś piosenki z tytułu i słownictwa wnioskuję że hip hop.
![]()
I pokazano relację temat nie miał być więc reklamą czy super nowy tylko właśnie taki jaki był. I o co chodzi. Ludzie czy wy zawsze musicie coś powiedzieć nawet jak nie macie co?:roll:
Pozdrawiam i gratulacje dla samuraja, który zgrał się z hip hopowym rytmem jakiego pewnie na codzień nie słucha. A zdjątka fajne w klimaciku utrzymane tylko te gejsze mogłuby byc bardziej urodziwe. :wink:
Taka aikidocka natura ;P
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ten motyw wymachiwania mieczem(no bo jak to inaczej nazwac :wink: ) na tle drzwi podswietlonych to starocie, sprzed 20 lat
![]()
![]()
kiedy Witek K. i Romek H. bawili sie w samurajow przed kamera 8) Widze ze rezyserowi zbraklo swiezych pomyslow na magazynie......
Napisano Ponad rok temu
zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.
Napisano Ponad rok temu
[ : Taki stary a takie kawalki wali :?
: , no katastrofa, nie mam slow 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A byłbym zapomniał przyjechał z zespołem wicemistrz Polski w BJJ z Grudziądza, sprytny chłopak o 2.00 nad ranem miło się sparowało, zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
No Tak Papież w Watykanie przyjmuje na audiencji hip hopowców to zaraz Redakcja (Papież polskiego Aikido
:wink: )
wpuszcze do dojo ten gatunek tfurczosci 8) 8)
![]()
A swoja droga jakby w hakamce zszyc nogawki to spodeknki ala MC Hammer gotowe - i wtedy daszki w tył i jedziemy![]()
![]()
8) :peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A byłbym zapomniał przyjechał z zespołem wicemistrz Polski w BJJ z Grudziądza, sprytny chłopak o 2.00 nad ranem miło się sparowało, zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.:wink:
Czyli w zasadzie w dziale bjj należy się spodziewać postu w płaczliwym tonie, wręcz lamentu...... :wink:![]()
Napisano Ponad rok temu
A byłbym zapomniał przyjechał z zespołem wicemistrz Polski w BJJ z Grudziądza, sprytny chłopak o 2.00 nad ranem miło się sparowało, zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.:wink:
Czyli w zasadzie w dziale bjj należy się spodziewać postu w płaczliwym tonie, wręcz lamentu...... :wink:![]()
^____^
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu