wiecej tu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

kiedy Witek K. i Romek H. bawili sie w samurajow przed kamera  8)  Widze ze rezyserowi zbraklo swiezych pomyslow na magazynie......
  kiedy Witek K. i Romek H. bawili sie w samurajow przed kamera  8)  Widze ze rezyserowi zbraklo swiezych pomyslow na magazynie......

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

:roll:
    :roll:  Napisano Ponad rok temu
 i gratuluję odwagi i luzu czekamy na efekt.
  i gratuluję odwagi i luzu czekamy na efekt.

Napisano Ponad rok temu
Nie bardzo rozumiem odpowiedzi na ten temat Moderatorze i inni bo jeśli dobrze zrozumiałem to w Budojo kręcono wideoklip do jakiejś piosenki z tytułu i słownictwa wnioskuję że hip hop.

I pokazano relację temat nie miał być więc reklamą czy super nowy tylko właśnie taki jaki był. I o co chodzi. Ludzie czy wy zawsze musicie coś powiedzieć nawet jak nie macie co?:roll:
Pozdrawiam i gratulacje dla samuraja, który zgrał się z hip hopowym rytmem jakiego pewnie na codzień nie słucha. A zdjątka fajne w klimaciku utrzymane tylko te gejsze mogłuby byc bardziej urodziwe. :wink:
Taka aikidocka natura ;P
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ten motyw wymachiwania mieczem(no bo jak to inaczej nazwac :wink: ) na tle drzwi podswietlonych to starocie, sprzed 20 lat

kiedy Witek K. i Romek H. bawili sie w samurajow przed kamera 8) Widze ze rezyserowi zbraklo swiezych pomyslow na magazynie......

:wink:

Napisano Ponad rok temu
zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.
Napisano Ponad rok temu
[ : Taki stary a takie kawalki wali :?
: , no katastrofa, nie mam slow 8O 8O 8O

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 :wink:  )
   :wink:  )  wpuszcze do dojo ten gatunek tfurczosci 8)   8)
 wpuszcze do dojo ten gatunek tfurczosci 8)   8)    

8)   :peace:
   8)   :peace:

Napisano Ponad rok temu
A byłbym zapomniał przyjechał z zespołem wicemistrz Polski w BJJ z Grudziądza, sprytny chłopak o 2.00 nad ranem miło się sparowało, zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.

Napisano Ponad rok temu
No Tak Papież w Watykanie przyjmuje na audiencji hip hopowców to zaraz Redakcja (Papież polskiego Aikido
:wink: )
wpuszcze do dojo ten gatunek tfurczosci 8) 8)

A swoja droga jakby w hakamce zszyc nogawki to spodeknki ala MC Hammer gotowe - i wtedy daszki w tył i jedziemy

8) :peace:

Napisano Ponad rok temu

:-)
   :-)  Napisano Ponad rok temu
A byłbym zapomniał przyjechał z zespołem wicemistrz Polski w BJJ z Grudziądza, sprytny chłopak o 2.00 nad ranem miło się sparowało, zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.:wink:
Czyli w zasadzie w dziale bjj należy się spodziewać postu w płaczliwym tonie, wręcz lamentu...... :wink:
Napisano Ponad rok temu
A byłbym zapomniał przyjechał z zespołem wicemistrz Polski w BJJ z Grudziądza, sprytny chłopak o 2.00 nad ranem miło się sparowało, zdziwił się, że aikido jest takie skuteczne bo mu co innego w klubie do głowy wkładano.:wink:
Czyli w zasadzie w dziale bjj należy się spodziewać postu w płaczliwym tonie, wręcz lamentu...... :wink:
^____^
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu