kobieta walcząca
Napisano Ponad rok temu
jestem 30/30/30 amer/can/pol, (10 ciu procent nie jestem pewny , ale sądząc po moich zainteresowaniach - moze daleki wschód
hakamy które widzimy na powyższych photkach pochodzą z dojo które prowadzą hmhm - afroamerykanie :wink: --bez podtekstów
Napisano Ponad rok temu
Pancerku,Szczepan,
To są hakamy amerykańskie czy tez kanadyjskie..? :wink:
Tak tylko sobie pytam.....
Pancer (zazdroszczący image`a niektórym)
w Kanadzie maja hakamki w klonowe listki a separatyści we flagę Qebecku :wink: Szczepan sie trochę wstydzi coby nam przysłac zdjątko w stroju organizacyjnym ale na pewno kolega Combol zwany Wikingiem jest nam w stanie wygenerować takie cudo cobysmy jeno na imaginacyje nie byli zdani
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może tylko klonowe listki i nic poza tym :wink:Pancerku,
w Kanadzie maja hakamki w klonowe listki a separatyści we flagę Qebecku :wink: Szczepan sie trochę wstydzi coby nam przysłac zdjątko w stroju organizacyjnym ale na pewno kolega Combol zwany Wikingiem jest nam w stanie wygenerować takie cudo cobysmy jeno na imaginacyje nie byli zdani
Napisano Ponad rok temu
Nie strasz przestraszony :wink: Kiedys dwóch moich znajomych opowiadało jak w przypływie ułańskiej fantazji i po prysznicowych ablucjach cwiczyli aikido w stoju Adama Ale ponoc wrażenia estetyczne były dalekie od oczekiwanych 8O przestraszony :nie:A może tylko klonowe listki i nic poza tym :wink:
Napisano Ponad rok temu
dziewczęta zamknąć oczy plis! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja bym mogla nawet bilet kupic
O, Labedziu, masz nowe zdjecie. Czyzbys sie odchudzal :wink:
Napisano Ponad rok temu
Trzeba by zapytać zainteresowanych, ale obawiam sie ze z powodu wspomnianych wrażeń estetycznych próby nie beda ponawianeA czy jest jakas szansa na powtorke tej imprezy
Nie watpie, zwłaszcza jakbys wiedziała o kogo idzie :wink:Ja bym mogla nawet bilet kupic
Odchudzac Nigdy Ja się po prostu jeszcze szerzej usmiecham na mym nowym avatarku :wink:O, Labedziu, masz nowe zdjecie. Czyzbys sie odchudzal :wink:
Napisano Ponad rok temu
AI KIMOCHI NO II UCHI
Zna sie tych pare japonskich slow :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przecież "to potomkowie tych co byli za mało sprytni zeby spie...olic przed siatką, albo tak głupi że własny wódz spraedał ich za paczke fajek."
Ciekawe czy rytualnie smarują sie łojem słonia, czy coś...
Napisano Ponad rok temu
PS.Niestety,moja druga polowa nie dorobila sie jeszcze beemki,ale nie mam nic przeciwko
Napisano Ponad rok temu
Chej to był cytat. A tak na powaznie, to mówi on dokładnie to, co jest powodem tych hakam. W tradycji mają kolorowe stroje, przynajmniej niektóre plemiona Widziałen na natoinal georgaphic po prostu zaadoptowali to do swojej kultury.Fe, Randallu :roll:
Napisano Ponad rok temu
Hakamki mnie tez zachwycily... zwlaszcza ta dla Jusi 8)
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi o hakamy u nas, to niestety, tradycjonalnosc japonska przewaza nad duchem separatyzmu, wiec nie mamy zadnych flag w dojo, ani na hakamach Czasem mysle ze moze szkoda :wink:
ok wracajmy do topiku
to o czym mysmy rozmawiali? walczaca kobieta w dojo aikido? ...... mysle ze wieksza szansa jest na spotkanie takich kobiet w Stanach, bo tam skrajny feminizm kobiety maja juz we krwi. W Europie, to raczej cwicza BARDZO niesmiale kobiety....(Hi Paskuda! )
Szczegolnie uczniowie Chiby sensei, znaczy kobiety, sa dobrym przykladem. Zadne zarty.
U nas w dojo pojawila sie nowa poczatkujaca, po kilku treningach w grupie poczatkujacej, zaczela przychodzic na treningi mieszane, dla wszystkich. Strasznie czupurna, charakter prawdziwej amazonki. Kiedys cwiczyla kung fu, wiec jak kazalem jej przywalic tsuki, to mnie walnela az mi dech zaparlo, no sie niespodziewalem 8) Dobrze walnela, z biodra.
Bedzie z niej niezla maszyna. Bardzo szybko sie uczy.
Napisano Ponad rok temu
Randall,twoich insynuacji pod moim adresem nie bede nawet komentowac,bo mowia same za siebie o twoim intelekcie i klasie.Po prostu malutki czlowieczek z WIELKIMI kompleksami...Zal mi ciebie...
PS.Niestety,moja druga polowa nie dorobila sie jeszcze beemki,ale nie mam nic przeciwko
Swoimi tekstami doskonale potwierdzasz moje insynuacje.
Łyknij sobie cos na uspokojenie...
Napisano Ponad rok temu
Jezeli kogos obrazasz,to licz sie jednak z adekwatna reakcja.
Na tym zreszta koncze wszelkie komentarze na twoj temat.
Przywrocmy mila atmosfere :-)
Napisano Ponad rok temu
A tak wracając do kolorowych hakam - biało-czerwona nie nadawałaby należytej "powagi"osobie ją noszącej, tak sądzę.
Poza tym zabawne, że od kobiety walczącej przeszliśmy do ciuchów :wink:
Typowe, co?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mokuso...
- Ponad rok temu
-
Obóz z senseiem Marcinem Velinovem
- Ponad rok temu
-