Trening lowkicka we wlasnym zakresie
Napisano Ponad rok temu
Z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Combat: nie przykladaj do innych wlasnej miarki. To, ze ty nie moglbys sam sie nauczyc, nie znaczy ze inni nie poradza sobie...
Wiesz co - idź z Bogiem bracie! Niczego z SW sam się nie nauczysz. Nie ma znaczenia czy jesteś super uzdolniony. TO NIE BEDZIE TO, CO TRZEBA. Ja nie mówiłem - ehh ta krav maga to banał - tylko poszedłem i trenowałem. BTW: muay thai trenuję sobie rekreacyjnie - już na wstępie umiałem lowkicka, uderzenia kolanami, sporo łokci. A po co trenuję? Ano poznałem jednak sporo nowych rzeczy: bardziej rozbudowany klincz, niektóre odmiany łokci, nowe typy lowów etc.
Jak masz już pewien poziom to - szkoleniówki - ale musisz już znać temat... A od podstaw samemu - sorry - nie da się. To będzie kaleczenie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na worku to raczej lipa....
Chyba ze masz jakiegos kolege, co chce nogi poswiecic.... :twisted: :twisted: :twisted:
Radze Cik sie przejsc do jakiejs sekcji muay-thai albo karate cyz jakiejkolwiek innej i tam sprobowac. Zreszta zanim low-kicka poznasz to powinienes pocwiczyc same uderzenia kolanami, bo low-kick jest jego pochodna......
Napisano Ponad rok temu
Przestań bez trenera który patrzy na twoje wyczyny popełnisz mnóstwo błędów.....
... A jesli nawet sie nauczysz, to zmarnujesz na to 5x wiecej czasu. A nalezy pamietac, ze nauka (normalnym trybem) SW to kwestia raczej lat, niz miesiecy... Masz tyle czasu do zmarnowania ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Warto wybrac sie na treningi, nawet w tym celu, zeby dowiedziec sie na co zwracac uwage. Mozesz wicej cwiczyc w domu, w sekcji pojawiac sie raz na jakis czas, na "konsultacje", jesli zalezy Ci tlyko na lowach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenujesz boks powiadasz? Ty i ja dobrze wiemy ze w boksie sie nie uderza nogami ze wzgledu na przepisy wiec podejrzewam, ze sie chcesz nauczyc low-kick'a do obrony na ulicy, jako jedna z bardziej efektywnych sposobow walki A to dobre low-kick i ulica Chlopie, daj se na luz z low-kickiem - to jest moze dobre na zawodach ale nie uzywaj tego na ulicy. Dobra rada :twisted: No, chyba ze chcesz sie nauczyc lowkick'a tak dla zabawy ,zeby umiec, zeby sobie pokopac - to inna sprawa; w tym przypadku moja sugestia jest zbedna
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie proponuję ci, żebyś to sprawdzał na ulicy, ale jakiś spar z kickbokserem wybije ci tą teorię ...
Na ulice jest to świetna technika, zwłaszcza na większych przeciwników.
Wygląda dość niewinnie, ale na efekty nie trzeba długo czekać.
pzdr.
Olaff
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sparingi- Sosnowiec ,Katowice i okolice
- Ponad rok temu
-
Styl, technika czy szkoła co ważniejsze?
- Ponad rok temu
-
Otwarte zawody
- Ponad rok temu
-
Uzupelnienie dla Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Filmik( akikidocy obowiazkowo!!! ).
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Lublinie Muay Thai i Kick Boxing?
- Ponad rok temu
-
Sauna
- Ponad rok temu
-
Brak rekawic a sila ciosu
- Ponad rok temu
-
Cwiczyc czy nie z przeziebieniem?
- Ponad rok temu
-
czestochowa