Karate czy KickBoxing?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy czym bynajmniej nie vortal mam na mysli...
przeciez strach gdziekolwiek zajrzec, nie bedac zalogowanym.
aha - podpis sobie dobrales pierwszorzedny.
tak trzymaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyluzuj czlowieku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
logiczne wnioski wyciagasz...
a moze ty sprobujesz dac sie zmasakrowac za kase?
moze nawet zycie oddasz?
faktycznie IGNORE to jedyne wyjscie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o to, ze jesli na takim samym poziomie rozmawiasz tutaj z ludzmi, to chyba nikt juz sie nie dziwi, skad sie to bierze, ze przecietnemu Niemcowi Polak sie kojarzy oglednie mowiac nie najlepiej.o co tobie chodzi nie wiem.
bluzgi? jakie bluzgi?
uprzejmie zwracam Ci uwage, ze wypisujesz glupoty.
chcesz argumentow? poczytaj chocby, co freestyler pisze. albo w ogole wiecej czytaj - chocby BUDO, bo tu odpowiedzi na Twoje pytania padly juz po kilkanascie razy - a mniej pisz.
ale jak pytasz piec razy o to samo, kiedy juz za pierwszym razem dostales wyczerpujaca odpowiedz, to sie nie dziw, ze ludzie Ci ignora wlaczaja, bo nikt nie ma czasu czytac bzdur, ani sie klocic z kims komu trzeba tlumaczyc proste rzeczy jak krowie na rowie, a on i tak "wie lepiej".
czesc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale takie dzialania, to moze podejmowac pojedynczy instruktor, dla ktorego istninie tego klubu to byc albo nie byc. W duzym klubie (a rozumiem, ze takie miales na mysli), jakby jakikolwiek styl stal sie dla
wlasciciela niedochodowy, to by wywalil instruktora, a zatrudnil takiego, do ktorego beda przychodzic ludzie, chocby na tae bo.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
i nic Ci do tego.Wiesz nie wiem jakich ty znasz niemcow
to raz.
nie o tym pisalem - to dwa.
a trzy - ja z Toba nie dyskutuje, ani nie mam zamiaru. nie jestem psychoterapeuta.
napisalem jasno, co sadze o Twoich wypocinach, a potem odpowiedzialem na Twoje pytanie. i to wszystko.
widze do prawda, ze po raz kolejny zupelnie niepotrzebnie, bo i tak nie dotarlo.
ale to nie moj problem.
jakos sie przyzwyczaje do tego logowania. pa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Puki co mozesz troche chodzić, bo jak znam Zbycha to się o kase przez jakis czas upominać niebędzie.
Zresztą we wtorek zrobił taką przekrojówke. Swoje lata ma i lubi dziwnie urozmaicać treningi .
A tak na marginesie wyślij mi na gg adres klubu kick (chyba ze masz zamiar isc indywidualnie do gościa na chate).
Napisano Ponad rok temu
jak juz to japonskich,nie chinskich fajnie,ze sie podobalo ale idz profilaktycznie na kicka.najwyzej utwierzi cie w przekonaniu,ze kyok jest lepszydobra, powiem tak! Bylem dzis na moim pierwszym treningu KK! i co sie okazalo?? Ten sport jest cudowny! Nie jest to machanie rekami i krzyczenie chinskich nazw,tlyko zmudna,ciezka, sympatyczna praca, tak mi sie przynajmniej wydalo! Wprawdzie mam rozciete stopy bo jak kopalem tarcze, to koles rece wystawial, ale warto! Sport jest piekny, i chyba zostane przy nim narazie, chociaz pojde jeszcze chyba zobaczyc kick boxing!
jakby co,witamy w gronie masochistow
Napisano Ponad rok temu
a drugi jest w 48,a co do indywidualnosci, to nie,mozna sie przejsc i zobaczyc o co tam chodzi!
I rowniez witam w gronie "masochistow",i mam nadzieje ze to byl zart! i nie bedzie tak zle!
Napisano Ponad rok temu
kazdy cwiczacy SW/MSW t masochistaWiec tak PiT! jeden kick jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a drugi jest w 48,a co do indywidualnosci, to nie,mozna sie przejsc i zobaczyc o co tam chodzi!
I rowniez witam w gronie "masochistow",i mam nadzieje ze to byl zart! i nie bedzie tak zle!
Napisano Ponad rok temu
W skali swiatowej wyzszosc KK nad innymi stylami udowodnil M. Oyama.
Teraz są nowe czasy... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
KK - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 0.8 % zwycięstw...
A róbta co chceta :wink: Kick - 45% zwycięstw...
zajrzałerm sobie na tę stronkę, bo czemu nie.
1. chyba jakoś stronniczy jesteś, bo: 0,45 * 100 u ciebie daje 45% zwycięstw, a 0,08 * 100 daje 0,8% zwycięstw... powinno dać 8%, no nie?
2. pod spodem masz kategorię karate (bez stylu, po prostu karate), gdzie procent zwycięstw wynosi 0,41*100, czyli 41%, czyli całkiem nieźle.
przypuszczam, że amerykanie wsadzili tutaj wszystkich - od oyama do shotokan, z resztą amerykańce są w ogóle dupnięci.
3. poza tym: walk w kyokushin było dopiero 12, a w kicku 373, poczekaj z łaski swojej, na porównywalne, miarodajne wyniki. innymi słowy - obecnie statystyki dotyczące karate kyokushin na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] są shita warte!
Napisano Ponad rok temu
Cieszę się, że Ci się podoba.dobra, powiem tak! Bylem dzis na moim pierwszym treningu KK! i co sie okazalo?? Ten sport jest cudowny!
[...]
Sport jest piekny, i chyba zostane przy nim narazie, chociaz pojde jeszcze chyba zobaczyc kick boxing!
Pochwal się jeszcze jakie wrażenia odnotowałeś na kb.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
test 100 kumite co to takiego
- Ponad rok temu
-
skutecznosc sztuk i sportow walki w aurze zimowej i innej
- Ponad rok temu
-
troche fajnej historii Kyokushin (niestety english)
- Ponad rok temu
-
II Zimowe seminarium kumite - Walcz
- Ponad rok temu
-
dylemat nt. kimono
- Ponad rok temu
-
Seminarium we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Czy można sprzedawać "kit" dzieciom?