Tae Bo - Co myslicie na ten temat ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gimnastyka. Jaka sztuka walki? kto takiego terminu użył?Co o tym sadzicie jak nalezy traktowac ta popularnosc Tae Bo ? Bardziej jako gimnastyke czy moze jako sztuke walki ? Napiszcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Howgh
Napisano Ponad rok temu
pare osób ćwiczy też karate tsunami a poziom jej waleczności wszyscy znamyale skoro ktos tak twierdzi i sa ludzie ktorzy to cwicza i tez sa o tym przekonani to pewnie cos w tym musi byc.
Napisano Ponad rok temu
Tak przynajmniej jest w Poznaniu.
Howgh
Możesz podać jakiś kontakt/adres i terminy tych treningów w Poznaniu?? Chętnie bym zerknął sobie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to jest to o wiele ciekawsze niz standardowa rozgrzewka...
a co do kobiet to w moim miescie byla dobra sekcja aerobicu i z tego co wiem od dziewczyn ktore przeslzy na tae bo..jest to o wiele lepsze i wymaga wiekszego wysiłku...
Napisano Ponad rok temu
Ale mam niewyparzony jęzor.
Szacunek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszlam tam dla urozmaicenia i z nadzieja spalenia zbednych kalorii
Az wstyd sie przyznac
Jak zobaczylam te pseudotechniki, wywijanie w powietrze rak niektorych babek to stwierdzilam, ze albo zwykly aerobik albo nic.
Nie nadaje tutaj zadnego pejoratywnego znaczenia tej odmianie aerobowej i nie mam nic przeciwko urozmaiceniu tych form o dodatkowe ruchy, ale czemu sluzy bledne pokazywanie technik boxu?
Ktos postanowil zarobic troszke pieniazkow i mu sie to udalo.
Jak dla mnie ten swoistego rodzaju eklektyzm wprowadza tylko ludzi
w blad, proponujac im wykonywanie 'technik' (wymachow?), ktore
nie maja NIC wspolnego ze sztukami walki, sa tylko ich jakze nieudana imitacja.
Zwykly humbug, ktory zamiast uczyc, stwarza nawyki wykonywania niepoprawnych technik rzekomo zaczerpnietych z tajskiego boxu etc.
Spalanie kalorii? Oczywiscie!! Nie mam nic przeciwko!
Ale nie jako urozmaicenie czy dodatek do sztuk i sportow walki.
Napisano Ponad rok temu
Zaprzeczasz sama sobie. :-) Przecież jest to urozmaicenie/dodatek służący poprawieniu kondycji i sprawności ogólnej. Nie ma to na celu nauczenia jakichś technik.Spalanie kalorii? Oczywiscie!! Nie mam nic przeciwko!
Ale nie jako urozmaicenie czy dodatek do sztuk i sportow walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta, zastanawiam sie czy ktokowiek widział lub usłyszał że Tae-bo to jakaś sztuka walki samoobrony czy cos w tym stylu? A to nic innego niż urozmaicony areobic, a wszyscy którzy biorą to jako sztuke walki, albo uważaja że pokazywane tam "techniki" są do dupy, powinni idac się do najbliższego psychiatry
dobrze powiedziane
Napisano Ponad rok temu
Ja w czyms takim polaczenia nie widze. Tylko aerobik z malym urozmaiceniem elementami machanymi konczynami dolnymi i gornymi, bo kopnieciami i uderzeniami ja bym tego nie nazwal. :?
Napisano Ponad rok temu
Ta, zastanawiam sie czy ktokowiek widział lub usłyszał że Tae-bo to jakaś sztuka walki samoobrony czy cos w tym stylu?
tak. ja cos takiego slyszalem
Napisano Ponad rok temu
To że zawiera jakies tam połaczenie z innych zapozyczenia nie oznacza że jest to jakaś MA. Podchodzenie do tego w taki sposób jest totalną głupotą.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dopalacze na wytrzymalosc
- Ponad rok temu
-
Zakwasy
- Ponad rok temu
-
trening kondycyjny z elementami karate
- Ponad rok temu
-
Uporczywy problem
- Ponad rok temu
-
ile Arnold ma wzrostu i ile ważył ?
- Ponad rok temu
-
reka mi puchnie:D
- Ponad rok temu
-
Joga
- Ponad rok temu
-
jak się podciągać
- Ponad rok temu
-
HMB
- Ponad rok temu
-
Zrób to sam - rozbuduj ekspander (coś jak MattFurey)
- Ponad rok temu