Na takim kultowym filmie ze Zbyszkiem Cybulskim pada tekst:ja bym wystawil..cus nie wierze w redakcje.. chyba nie bez podstaw.
...trzeba wierzyć w człowieka koleś, trzeba wierzyć....
Napisano Ponad rok temu
Na takim kultowym filmie ze Zbyszkiem Cybulskim pada tekst:ja bym wystawil..cus nie wierze w redakcje.. chyba nie bez podstaw.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Droga Redakcji. ( pewnie moza by pisac inaczej ale jakos nie moge sie przemoc)
Film nazywal sie "Pingwin" .
A co do wiary.. wierze generalnie w to co widze.. a lista osiagniec aikido warszawskiego mi specjalnie nie imponuje. Stad śmiem watpic roczny skuteczny kurs dla Rambo
Napisano Ponad rok temu
Miejsce i osoby dramatu nie mają tu nic do rzeczy. To jest po prostu niemożliwe pod każdą szerokością geograficzną. Skoro nikt do tej pory tego nie zrobił (a zapędy są potężne- większość aikidoków na pewnym etapie przechodzi przez etap prób "urealniania") , to znaczy że jest to najpewniej niemożliwe. Indukcja rulez...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no ty chyba sobie kpisz, aikido facet a nie mieszanina z innym stylami, właśnie napisałeś że aikido sobie nie poradzi, aikido urozmaicone sparingami, koń by się uśmiał.Zakład z Fiodorem dotyczy 1 roku ćwiczeń kicka kontra 1rok technik aikido(w/g urozmaiconej sparingami metody).
Napisano Ponad rok temu
Fiodor, co do metodyki to już wcześniej się z tobą zgodziłem, ale z tym kick bokserem i aikido, kto z kim po roku nie ma szans to bzdura.
Idę o dowolny zakład, że w ciągu roku tylko w oparciu o techniki aikido, ale inną niż w rekreacyjnej sekcji metodykę, wytrenuję młodego Rambo na którego postawię swoje oszczędności przeciwko twoim bez większego ryzyka utraty grosza.
Co do Takedy Sokaku to z zupełnie innego powodu wymyślał kolejne warianty technik, zwykł mawiać do swoich synów "nie pokazujcie dwa razy tej samej techniki bo się nauczą i wymyślą kontrtechnikę"
To co Fiodor wystawisz swojego kick boksera przeciwko mojemu aikidoce?Impreza może być biletowana 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie no ty chyba sobie kpisz, aikido facet a nie mieszanina z innym stylami, właśnie napisałeś że aikido sobie nie poradzi, aikido urozmaicone sparingami, koń by się uśmiał.Zakład z Fiodorem dotyczy 1 roku ćwiczeń kicka kontra 1rok technik aikido(w/g urozmaiconej sparingami metody).
Mam inną propozycję: ty przeciwko mnie, zasady vt. Pasuje?
Napisano Ponad rok temu
OK, proponuję walkę za 2 tygodnie w niedziele, w Wawie w twoim budojo. Powiedz o której i jaka ulica. Zasady możemy ustalić tutaj.Pasuje, jaka pula?przegrany bierze 35%, wygrany 65%, co do zasad to uzgodnimy w kontrakcie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OK, proponuję walkę za 2 tygodnie w niedziele, w Wawie w twoim budojo. Powiedz o której i jaka ulica. Zasady możemy ustalić tutaj.Pasuje, jaka pula?przegrany bierze 35%, wygrany 65%, co do zasad to uzgodnimy w kontrakcie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie są zasady Vale Tudo?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu