kooniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm... ja w sumie też "przetaczam" pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym chyba tak jak mówisz.. czyli tak jakby po wierzchu dłoni.. z tym że ja muszę "ósemkę" machać by dobrze nunchako "nakierować" nie wiem może to dlatego że nadgarstki powinienem jakoś dopakować albo dlatego że mam cięższe od piankowego drewniane (my own hand-made zresztą ... no nie wiem popróbuję...
a poza tym Vince jesteś studentem i nie pijesz??
Respect
przyjżyj się mojej gębi i nie obijaj jej gdybyśmy sie przypadkiem spotkali
a momy do siebie ino pora kilometrof
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś ale ja mam drewniane ... długość tych rączek po 35 cm w przekroju 2,5 cm... drewniane co do wyważenia myślę że nie jest chyba najgorsze (zrobiłem ze sznurkiem zamocowanym tym "oficjalnym" sposobem czyli dwie dziury w poprzek jedna z góry, więc część bliżej sznurka jest lżejsza.....) ale walić to... za którymś razem mi wyjdzie ..... rozumiem że studiujesz na polibudzie w Gliwicach... jaki wydział??
rozumiem że studiujesz na polibudzie w Gliwicach... jaki wydział??[/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Działa, wystarczy poprawić literówkę: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]O nie wiedzialem o tym. Ich strona w kazdym razie nie dziala...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pokojk 3x4 odjac od tego meble i nie narzekam. Ba ostatnio nawet sie na rope drata przezucilem i jakos idzieOh boy RESCETPA
Jak ja bym chcial miec w domu miejsce na treningi...
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pokojk 3x4 odjac od tego meble i nie narzekam. Ba ostatnio nawet sie na rope drata przezucilem i jakos idzie
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu