Nunchaku movie by Vince.
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Hmm... ja w sumie też "przetaczam" pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym chyba tak jak mówisz.. czyli tak jakby po wierzchu dłoni.. z tym że ja muszę "ósemkę" machać by dobrze nunchako "nakierować" nie wiem może to dlatego że nadgarstki powinienem jakoś dopakować albo dlatego że mam cięższe od piankowego drewniane (my own hand-made zresztą ... no nie wiem popróbuję...
Hmm ja tam ekspertem nie jestem, ale wina moze tkwic w nierozruszanych nadgarstkach, albo zle wywazonym nunchaku waga w Twoim akurat mysle jest in plus bo mnie osobiscie lepiej machalo sie moim - juz sprzedanym niestety - ciezkim drewnianym niz tym piankogownem ktore mam teraz ... ale za 5 tyg dojdzie do mnie moja zabaweczka i wtedy tynk sie z sufitu posypie :twisted: :wink:
a poza tym Vince jesteś studentem i nie pijesz??
Kiedys sie pilo sporo, ale teraz: scisla sportowa dieta... a cola tylko light
Respect
przyjżyj się mojej gębi i nie obijaj jej gdybyśmy sie przypadkiem spotkali
a momy do siebie ino pora kilometrof
Tym piankowym, ktore teraz mam to najwyzej moglbym Ci grzywke rozczochrac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś ale ja mam drewniane ... długość tych rączek po 35 cm w przekroju 2,5 cm... drewniane co do wyważenia myślę że nie jest chyba najgorsze (zrobiłem ze sznurkiem zamocowanym tym "oficjalnym" sposobem czyli dwie dziury w poprzek jedna z góry, więc część bliżej sznurka jest lżejsza.....) ale walić to... za którymś razem mi wyjdzie ..... rozumiem że studiujesz na polibudzie w Gliwicach... jaki wydział??
Dobrze zrozumialem, drewnianym lepiej robi sie wristflipy bo jest ciezsze, a wiec lepiej wprowadzic je w moment obrotowy. Co do wywazenia to mialem na mysli ksztalt palek: najlepiej jak przy linkach obwod bedzie mniejszy niz "na dole" a przynamniej mi sie wtedy najlepiej macha.
rozumiem że studiujesz na polibudzie w Gliwicach... jaki wydział??[/
pudlo, filologia polska - UŚ, Katowice
Napisano Ponad rok temu
z gory dzieki za info
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wywiercone dziury owszem mniejszaja wage, ale trapezoidalny przekroj sprawie zejeszcze lepiej sie macha...
Napisano Ponad rok temu
Jak ja bym chcial miec w domu miejsce na treningi...
Napisano Ponad rok temu
2 kolejne filmiki, jeden instruktazowy z podaniami a drugi freestyle. Prosze o wyrozumialosc, dopiero sie ucze
Tutorial: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Freestyle: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiecej info na mojej stronie w newsach i poszczegolnych dzialach (nie, zeby to byla reklama, po prostu nie chce mi sie popelniac autoplagiatu )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja powtarzam swoj text bo tak niefortunnie zamknela sie 2 strona tematu, ze pewnie nikt nie preczyta:)
Update na stronie, jesli to kogos interesuje.
2 kolejne filmiki, jeden instruktazowy z podaniami a drugi freestyle. Prosze o wyrozumialosc, dopiero sie ucze
Tutorial: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Freestyle: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiecej info na mojej stronie w newsach i poszczegolnych dzialach (nie, zeby to byla reklama, po prostu nie chce mi sie popelniac autoplagiatu )
Napisano Ponad rok temu
Działa, wystarczy poprawić literówkę: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]O nie wiedzialem o tym. Ich strona w kazdym razie nie dziala...
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Tribute to Bruce Lee
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
kurde ale ja jestem cienki w porownaniu z BL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pokojk 3x4 odjac od tego meble i nie narzekam. Ba ostatnio nawet sie na rope drata przezucilem i jakos idzieOh boy RESCETPA
Jak ja bym chcial miec w domu miejsce na treningi...
p.s.
Siemka Vince :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pokojk 3x4 odjac od tego meble i nie narzekam. Ba ostatnio nawet sie na rope drata przezucilem i jakos idzie
mam taki sam pokój i nawet batem da się w nim postrzelać (faktem jest że mam przestrzelona szybę ) :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Multitool's
- Ponad rok temu
-
Walka kijem w poznaniu
- Ponad rok temu
-
yankeski szermierz
- Ponad rok temu
-
Gdzie walka bronią w Gdańsku??
- Ponad rok temu
-
Motyl niepraktyczny? Mozna "upraktycznic"!
- Ponad rok temu
-
Kenjutsu czy Kendo?HELP
- Ponad rok temu
-
>>> Cwiczenia z bokkenem, sugestie, porady
- Ponad rok temu
-
punkty witalne
- Ponad rok temu
-
Grupa treningowa W 3City!