Bić się czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście nie mówie o jakiś pojedyńczych typkach, tylko o gościach którzy stoją blok dalej i widujesz ich codziennie.Miałem takie doświadczenie, że do mnie 3 się przyczepiło, ale obeszło się bez walki powiedziałem kilka razy sorry za to że nic nie zrobiłem Wku..am się teraz na to z jednej strony i nie wiem jak bym zareagował następnym razem.Goście maj a ze dwadzieścia pare lat 25 w zwysz pewnie. Co wy na walke na własnym podwórku?
Napisano Ponad rok temu
Co do własnego podwórka - znam gości co jak dowalili takim dupkom (w obronie własnej), to przez miesiąc jak go spotykali, to przechodzili na drugą stronę ulicy. Ale ten sam gościu pewnego dnia baaardzo się zdziwił jak zastał swój samochód w stanie.... hmmm... widzieliście reklamę Pegouta 206 ze słoniem? Kto widział ten ma jakieś pojęcie jak wyglądał samochód... :-)
Moje zdanie - unikać walki jeśli się da. Jeśli nie, trudno. Wtedy nie myślisz o konsekwencjach ale ratujesz sobie życie. I powinieneś zrobić wówczas WSZYSTKO co uznasz za potrzebne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej jesli masz juz np. juz zone i dzieci.Ryzyko jest duze,ze beda sie chcieli odegrac.Bo samochod mozna zawsze stawic do garazu,a jesli nawet Ci zdemoluja,to jak jestes ubezpieczony,dostaniesz kase.
A jak Ci pobija syna albo corke...
(Tego z samochodem tez nie bagatelizuje)
A jesli juz sie musisz z takimi typami lac,to wpier... im tak,zeby odechcialo im sie odgrywac :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak jesli Cię zaatakuje to... "ręce, nogi, mózg na ścianie" - lej ile wlezie niech wie że ma nie zaczynać!!
Takie jest moje skromne zdanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko tak jeden na wszystkich....... ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ty ich przywitaj ze swoja banda!!!!!!!!!!!Wpierol im jesli nie boisz sie pozniejszych konsekwencji lub jesli wcale nie wynikna> Chodzi mi czy cie pozniej nie beda 2 tygodnie szukac z banda kolegow.
2 razy liczniejsza
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką broń zabrać?
- Ponad rok temu
-
akcje w sylwestra
- Ponad rok temu
-
Podawanie ręki jako forma rozpoczącia ataku
- Ponad rok temu
-
Honor na ulicy
- Ponad rok temu
-
statystyki o skinach etc.
- Ponad rok temu
-
Z zycia wziete...
- Ponad rok temu
-
Badz jak rottweiler!! Co za system, co za teksty!
- Ponad rok temu
-
Granice obrony koniecznej
- Ponad rok temu
-
BJJ czy Muay Thai?
- Ponad rok temu
-
aikido jako dodatek do taja i bjj
- Ponad rok temu