Jesteś zazdrosna?Ej! Nie! Protest! Łabądek z drogim Szczepanem? 8O
Nieeeee
![:oops:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/oops.gif)
Napisano Ponad rok temu
Jesteś zazdrosna?Ej! Nie! Protest! Łabądek z drogim Szczepanem? 8O
Nieeeee
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje, MrSmailu, dziekuje.....tak mi mow, mow mi jeszcze....Szczepan, zamiast Wodzu bede mowi Ci GURU chyba..
Napisano Ponad rok temu
Ja niezwykle rzadko korzystam z muła, no chyba ze czasem trzeba MZK podjechać to wrażenia i prędkosć podobneSzczepan, zamiast Wodzu bede mowi Ci GURU chyba..
tylko nie chowaj tej madrosci przedszkolnej tak glepoko pod tym Łabędzim mulem :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co wam się kurcze piórko mój diablo nie podoba??? 8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co wam się kurcze piórko mój diablo nie podoba??? 8O :wink:
A co do takiego cwiczenia "piórka" z "odważnikiem" to jest prawdą, że dużo daje ale w jednym kierunku...
Ostatnio miałam możliwość poćwiczyć z takim właśnie panem, który nie dość że ze 30 kg cięższy (alibo nawet więcej) to na dodatek ze dwie głowy wyższy ode mnie. I powiem szczerze, że gdy wyszła mi na nim jakaś technika, to cieszyłam się jak głupia...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale w moich slowach wielka madrosc sie kryje,.... :wink:
Kryje, ale bardzo głęboko w pokładzie intelektualnego mułu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink: :wink: :wink:
Ja niezwykle rzadko korzystam z muła, no chyba ze czasem trzeba MZK podjechać to wrażenia i prędkosć podobne Ale Smailu -Strzeż się
Szczepan, zamiast Wodzu bede mowi Ci GURU chyba..
tylko nie chowaj tej madrosci przedszkolnej tak glepoko pod tym Łabędzim mulem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w takim razie i ja kłaniam się bardzo nisko poklon poklon poklon i pozdrawiamjedynie okazac szacunek ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O qrczaqi, to ty musisz byc strasznie stara baba, normalni ludzie tak dlugo nie zyja zeby pamietac tamte czasy 8O 8O :? :? :? :roll:A ja, Labedziu drogi pamietam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie moge sciagnac twoich zdjec, musisz mi przeslac na inny adres, Wysle ci go przez PW ( Prywatna Wiadomosc)No, a na zdjeciu ze stazu na ten wiek podeszly nie wygladam? :wink:
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu