Jesteś zazdrosna? :wink:Ej! Nie! Protest! Łabądek z drogim Szczepanem? 8O
Nieeeee
Ćwiczenie w stałych parach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko nie chowaj tej madrosci przedszkolnej tak glepoko pod tym Łabędzim mulem :-)
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje, MrSmailu, dziekuje.....tak mi mow, mow mi jeszcze....Szczepan, zamiast Wodzu bede mowi Ci GURU chyba..
Napisano Ponad rok temu
Ja niezwykle rzadko korzystam z muła, no chyba ze czasem trzeba MZK podjechać to wrażenia i prędkosć podobne Ale Smailu -Strzeż się :? :wink: 8)Szczepan, zamiast Wodzu bede mowi Ci GURU chyba..
tylko nie chowaj tej madrosci przedszkolnej tak glepoko pod tym Łabędzim mulem :-)
Napisano Ponad rok temu
A co do takiego cwiczenia "piórka" z "odważnikiem" to jest prawdą, że dużo daje ale w jednym kierunku...
Ostatnio miałam możliwość poćwiczyć z takim właśnie panem, który nie dość że ze 30 kg cięższy (alibo nawet więcej) to na dodatek ze dwie głowy wyższy ode mnie. I powiem szczerze, że gdy wyszła mi na nim jakaś technika, to cieszyłam się jak głupia...
Napisano Ponad rok temu
Co wam się kurcze piórko mój diablo nie podoba??? 8O :wink:
No bo on był zupełnie nie potrzebny. Wszak ty masz sama, ze sie tak filuternie wyrażę diabliki w oczach :wink: :wink: (NIE MYLIC Z TYM CO MA POSŁANKA BEGER :twisted: :twisted: :twisted: :wink: )
THX poklon ZA ZMIANĘ I POZDRO :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Co wam się kurcze piórko mój diablo nie podoba??? 8O :wink:
A co do takiego cwiczenia "piórka" z "odważnikiem" to jest prawdą, że dużo daje ale w jednym kierunku...
Ostatnio miałam możliwość poćwiczyć z takim właśnie panem, który nie dość że ze 30 kg cięższy (alibo nawet więcej) to na dodatek ze dwie głowy wyższy ode mnie. I powiem szczerze, że gdy wyszła mi na nim jakaś technika, to cieszyłam się jak głupia...
a pamiętasz tego duzego Marcina co u was ćwiczył, jak go raz czy dwa rzuciłem to czułem sie podobnie jak Ty opisałas, duma, niemal rosłem w oczach z tymże chciałem dodać, że w drugim kierunku też cos to ćwcizenie o jkaim piszesz daje, tylko zależy jak teo cięższy do tego podchodzi, może sie nauczyć robić technicznie techniki a nie jak barbarzyńca.
Napisano Ponad rok temu
Oznacza to, że musi wykorzystać masę swojego ciała, a tu już zgroza ogarnia. Więc albo ćwiczy z osobą o podobnej masie (wtedy różnice nie są aż tak widoczne), albo z osobą szybką, która zdąży uciec "ciutkę przed" jeśli jest to możliwe, albo po prostu trochę odpuści...
A parę dni temu taki wielgus zrobił na mnie koshi nage i czułam się jakbym wyleciała z 8 piętra przez okno. Istna ekstaza... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale w moich slowach wielka madrosc sie kryje,.... :wink:
Kryje, ale bardzo głęboko w pokładzie intelektualnego mułu :wink: :wink: :wink:
Ja niezwykle rzadko korzystam z muła, no chyba ze czasem trzeba MZK podjechać to wrażenia i prędkosć podobne Ale Smailu -Strzeż się
Szczepan, zamiast Wodzu bede mowi Ci GURU chyba..
tylko nie chowaj tej madrosci przedszkolnej tak glepoko pod tym Łabędzim mulem
nie tak niezwykle zadko jak sie okazuje :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w takim razie i ja kłaniam się bardzo nisko poklon poklon poklon i pozdrawiamjedynie okazac szacunek ...
Napisano Ponad rok temu
O rany, az tesknie za pierwsza okazja, aby pocwiczyc z wami, wielkoludy, ja, 55-kilowa kobietka o wzroscie O Senseia
Pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
O qrczaqi, to ty musisz byc strasznie stara baba, normalni ludzie tak dlugo nie zyja zeby pamietac tamte czasy 8O 8O :? :? :? :roll:A ja, Labedziu drogi pamietam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie moge sciagnac twoich zdjec, musisz mi przeslac na inny adres, Wysle ci go przez PW ( Prywatna Wiadomosc)No, a na zdjeciu ze stazu na ten wiek podeszly nie wygladam? :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co tam z aikidockim sylwestrem?
- Ponad rok temu
-
Czy na stażu można sie wiele nauczyć?
- Ponad rok temu
-
bokken
- Ponad rok temu