Nigdy nie próbowałamTo ty Jusi niezła siłaczka jesteś.Nie no!Jakie tam babskie?! Babskie to nie pompki
Prawdziwe męskie ;P Łabądku w jakim czasie? eee nie wiem byłam zaspana
![]()
Gambitku złamał sięPodkowy też łamiesz? :wink:
![]()

Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie próbowałamTo ty Jusi niezła siłaczka jesteś.Nie no!Jakie tam babskie?! Babskie to nie pompki
Prawdziwe męskie ;P Łabądku w jakim czasie? eee nie wiem byłam zaspana
![]()
Gambitku złamał sięPodkowy też łamiesz? :wink:
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeja jeja, i tak to jest z tymi babamiCo to za dyskusje ?
mialo byc o bokkenach a sa pompki babskie nie babskie . I ty Szczepanie przeciwko mnie z tym bigosem.
Mowcie o bokenach !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i mi właśnie taki bokkenek wkrótce ma przynieść Mikołaj, Gwiazdorek czy jak mu tam :wink: myślę, że do godzilli mi daleko i jakoś ze strachu się nie trzęsę, :shocked!: :twisted: że go zaraz rozwalę, a jeśli to się stanie, niechybnie dam tu o tym znać :wink: :twisted:
Widziałaś jak się złamał czy tylko plotki rozpuszczasz??? U mnie mają takie, nikt nie narzeka na jakość, swój taki sam pożyczyłem kumplowi z karate jak jechał na obóz był bardzo zadowolony(...)Ponoć te brązowe (z Tajwanu?) sie szybko łamią
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tracisz kase, na te brazowe tajwanskie bokeny, Maya. To straszne badziewie. Juz nie mowie, ze drzazgi z niego leca juz na drugim treningu.
Napisano Ponad rok temu
hm, hm, mi tam Gambitowi lepiej z oczu patrzy i zaryzykujęZ mojego jeszcze nie poleciały, choc jest poobijany ale cały w 100%, a treningów juz przeszedł sporo. Może za słabo uderzamTracisz kase, na te brazowe tajwanskie bokeny, Maya. To straszne badziewie. Juz nie mowie, ze drzazgi z niego leca juz na drugim treningu.
![]()
możeNo ale my cwiczymy bronia w sposob bardzo kontaktowy.....to moze mam zwichnieta perspektywe.
(a najlepsze jest to, że przed chwilą z ust własnych pewnego użytkownika usłyszałam, że są ciężkie i dobrze wyważone, whyPoza tym sa za lekkie i zle wywazone.
ja nie wiem, może za dużo czytam między wierszami, ale czy Szczepana kręci Smail...oprocz walorow estetycznych (Hi MrSmail!)...
Napisano Ponad rok temu
to chyba znaczyło, że takie są ok, prawdaBokken z białego dębu japońskiego i bokken iwama .
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Szczepanie,Poza tym sa za lekkie i zle wywazone. Normalnie, trening bronia oprocz walorow estetycznych(Hi MrSmail!) ma rozwijac i zmieniac fizyke ciala.
Napisano Ponad rok temu
Polskie bokkeny za ok. 30 zł. wytrzymują trochę czasu , kiedy tłuką się między sobą . Odradzam bokkeny z mahoniu ( kosztują ok.50 zł.). Są ładne ale do jednorazowego kontaktu .to chyba znaczyło, że takie są ok, prawdaBokken z białego dębu japońskiego i bokken iwama .
a te brązowe są niby z dębu japońskiego, tylko że czerwonego... to mam do jasnej ciasnej nadzieję, że babce z małym bicepsem na początek wystarczy. damy radę!
a jak nie to powtarzam będę się kajać publicznie, żeby każdy o tym wiedział i zwrócę honorek każdemu kto przed nimi przestrzegał
:twisted: (a mówił ktoś, żeby uczyć się na cudzych błędach, bo życia nie starczy, żeby samemu popełnić wszystkie, ale ja muszę się sama przekonać, bo niedowiarek jestem :twisted:
)
Napisano Ponad rok temu
Za pozno! Pancerze, serdenkoPancer (z przerażeniem oczekujący Twojej następnej wizyty
)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy sie to zdjęcie w avatarku to daleka i nieaktualna przeszlośćZa pozno! Pancerze, serdenko
Pancer (z przerażeniem oczekujący Twojej następnej wizyty)
Za pozno!!!! Deformacje juz wystepuja
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
hm, hm, mi tam Gambitowi lepiej z oczu patrzy i zaryzykuję
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Maya, ty masz taki piekny nick.... 8)może
8O dostałeś bokenkiem w jakąs wrażliwą część ciała, że obawiasz się takich konsekwencji
:wink:
Nie badz taka cwana bestia :twisted: :twisted: :twisted: i nie wyrywaj cytatow z kontextu - dobrze wiesz ze chodzilo o strone estetyczna cwiczenia broni, a nie brodacza Smaila.ja nie wiem, może za dużo czytam między wierszami, ale czy Szczepana kręci Smail
![]()
przestraszony :wink:
Napisano Ponad rok temu
KOnskwencje sa proste - jak sie bokken lamie, to traci swoje wlasciwosci wojenne, nie mowiac juz o drzazgach, ktre wlaza pod paznokcie
dobrze wiesz ze chodzilo o strone estetyczna cwiczenia broni, a nie brodacza Smaila.
Jak sie cwiczy bokken bez kontaktu, to wytrzymalosc broni nie ma znaczenia, prawda MrSmail? :wink: Wtedy estetyka GORA!!!!!!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu