Ale to naprawdę wielkie przeżycie, gdy się ćwiczy z kimś, kto własnym ciałem swój miecz zasłania, byleby tylko go nie uszkodzić. :twisted:miecz bezkontaktowy cwicza tylko prawdziwi wojownicy, a dla plebsu jest obijanie sie szabelkami

Napisano Ponad rok temu
Ale to naprawdę wielkie przeżycie, gdy się ćwiczy z kimś, kto własnym ciałem swój miecz zasłania, byleby tylko go nie uszkodzić. :twisted:miecz bezkontaktowy cwicza tylko prawdziwi wojownicy, a dla plebsu jest obijanie sie szabelkami
Napisano Ponad rok temu
Ha! Niejedno się już w życiu widziało, a na stażach spotyka się różnych mistyków i magików. 8)prorock, chlopie co Ty bredzisz :-)
z kim Ty na miecze cwiczysz
Napisano Ponad rok temu
Cudne cacko, solidne. Szkoda tylko, że nie do zakupienia w Polsce. Za mały rynek. Aikidocka klientela woli machać zapałkami, które pękają przy byle kontakcie.Prorock, sadzac ze zdjec to u nas uzywamy podobne bokeny, ksztalt ciut inny, tez takie dosc grube, i drzewo chyba te same. Solidna rzecz.
Napisano Ponad rok temu
Jusi, a ile ty masz w bicepsie? 8Ow moich łapkach się złamał
Nie trzeba było mieszać nim bigosu![]()
Napisano Ponad rok temu
absolutnie nie wątpię, że bokkeny od Mr Smail'a są najlepsze, :wink:
ale wie może ktoś coś o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i o tych bokkenach
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, nie mierzyłam ;PJusi, a ile ty masz w bicepsie? 8Ow moich łapkach się złamał
Nie trzeba było mieszać nim bigosu![]()
Napisano Ponad rok temu
allelujaJa mam "HUNTERa standard woskowanego" (...) Podsumowując:
Jaki boken? To zależy gdzie i z kim.
Mój Hunter Standard woskowany w porównaniu "nowych" z kijami od miotły prezentował się całkiem nieźle ale w porównaniu ze sprzętem kolegów w hakamach z Taiwanu czy Japonii był jak "ubogi krewny"
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!1.....Jusi, nie pisz takich okropnych rzeczy bo umre na atak serca przed kompemAle na obozie z senseiem Hoffmannem kiedy spóźniłam się na trening zrobiłam 30 pompek :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jusi a w jakim czasie te 30 pompek zrobiłaśEj no! To był mój rekord
Napisano Ponad rok temu
Ponoć te brązowe (z Tajwanu?) sie szybko łamią
w moich łapkach się złamał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ty Jusi niezła siłaczka jesteś.Nie no!Jakie tam babskie?! Babskie to nie pompki
Prawdziwe męskie ;P Łabądku w jakim czasie? eee nie wiem byłam zaspana
![]()
Gambitku złamał się
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu