tak przy okazji co tam u wasz mówią na ten nasz rząd (aferki) i aikido w polsce?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?, weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)Aikido w Polsce? A to tam cwicza aikido??? 8O 8O 8O przestraszony przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Ilu? No powiedz kto, tylko powiedz kto jest taki zajebisty???Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?,
Qrde felek, co ty do mnie mowisz? Co to za berger i anana, znowu jakis slang z Lublina? :roll: :wink: :wink:weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pancerku, jak to jakie?Szczepan, a jakie są u was modne skarpetki ?
![]()
![]()
Pancer
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzies niedaleko Iraku? Bo tam polskie wojsko broni kraju od terrorystow?mój brajadk ze stanów mówi, że oni tam w ogóle nie kojarzą gdzie jest Polska bo ich to nic nie obchodzi, ciekawe czy nasz Szczepcio wie gdzie jest ta cała Polska
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Stare przyslowie z Himalayow mowi: "punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia" :wink: Dla tubylcow z Czarnego Ladu ty tez mieszkasz na dzikiej polnocyto ze tak zapytam z jakiej dzikiej polnocy szczepan jestes
na 1 rzut to mi sie wydawalo ze skandynawia a potem patrze i jakies ameryki tu wychodza
Napisano Ponad rok temu
Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?, weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)
Napisano Ponad rok temu
Drogi Szczepanie jakie Ty dziwne pytania zadajesz? Jak kto jest zajebistym aikidoką w Poslce...Ilu? No powiedz kto, tylko powiedz kto jest taki zajebisty???Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?,
Qrde felek, co ty do mnie mowisz? Co to za berger i anana, znowu jakis slang z Lublina? :roll: :wink: :wink:weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)
![]()
Z jakimi pedalami??? Masz nowy rower czy co?
Sz. (kompletnie zagubiony, jak dziecko we mgle....)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jusi, jakbys mieszkala tyle czasu poza Polska, to bys jeszcze dziwniejsze pytania zadawala :wink:Drogi Szczepanie jakie Ty dziwne pytania zadajesz? Jak kto jest zajebistym aikidoką w Poslce...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaraz, zaraz...to premierem jest Miller? 8Opinek21,
Ja w ogole nie orientuje sie w polityce polskiej. Zeby Fiodor nie napisal topiku o Millerze, to bym nie wiedzial kto jest premierem
Napisano Ponad rok temu
Ja napiszę: Roman Hoffman jest zajebistym aikidoką?
Napisano Ponad rok temu
A nie jest???[Zaraz, zaraz...to premierem jest Miller? 8O
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu