Tłuszcze...
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio słyszałem, że można sobie odmówić masła lub margaryny...i spalić trochę podściułki tłuszczowej w ten sposób...
Jak myślicie...mądrym jest nie dodawanie masła/margaryny, do kanapek ?? (śniadanie, drugie śniadanie, kolacja).
Czy to by dało na dłuższą metę jakieś rezultaty ??
Napisano Ponad rok temu
jeśli jesz codziennie 30 kanapek grubo posmarowanych masłem to rezygnując z tego z pewnością w znaczący sposób wpłyniesz na to ile tłuszczu dostarczasz organizmowi, ale jeśli jesz w normalnych ilościach i nie smarujesz za grubo, to daj sobie spokój. suchy chleb jest mniej smaczny, lepiej cukierków nie wpieprzaj, po prostu
a tak na poważnie to więcej tłuszczu dostarczasz sobie jedząc pieczone mięsa z sosami itd...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W wersji uproszczonej
Za energię w organizmie odpowiadają węglowodany, więc jak będziesz ich mniej wcinał to organizm będzie przerabiać tłuszczyk na energię i brzusio będzie spadać - to tak w skórcie
Oczywiście jeżeli pochłaniasz dużo tłuszczy to warto je ograniczyć ale bez przesady, tłuszcze trzeba jeść....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na marginiesie - nie smaruje kanapek maslem od roku ( w ogole staram sie unikac pieczywa ) i da sie - smakuje minimalnie gorzej ale jakos mam spokojniejsze sumienie. Tluszcze nadrabiam oliwa z pierwszego tloczenia.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to bardzo niezdrowy sposob.To ja Ci podam lepsze rewelacje - jedza tylko tluszcz i czasem bialko mozesz zrzucic znacznie wiecej. To sie chyba nazywa CKD.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O hm hm, w ten sposób to sobie po prostu będziesz dostarczać mniej budulca na coraz większą ściółkę a nie spalisz istniejącą może by spalić ją więcej się ruszając :wink: :paker:Ostatnio słyszałem, że można sobie odmówić masła lub margaryny...i spalić trochę podściułki tłuszczowej w ten sposób...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy pot ma kolor??
- Ponad rok temu
-
Therma Pro
- Ponad rok temu
-
skurcze łydek
- Ponad rok temu