skurcze łydek
Napisano Ponad rok temu
Z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzisz, straciłeś tyle lat życia, żeby zajmować się takimi rzeczami. A przecież wszystko jest jasne.Ach, jakie to oczywiste i proste Aż mi głupio, że nie mam odwagi się z tym zgodzić.
PS.
Każdy Polak sam sobie sterem, żeglarzem, prawnikiem, lekarzem, elektrykiem, malarzem i ekonomistą. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Takie skakanie i skurcze sa spowodowane zaburzeniami rownowagi elektrolotowej (kiedy duzo sie pocimy, a nie uzupelniamy niedoborow mineralow). W czasie cyklu kreatyny kiedy duza ilosc wody jest magazynowana w miesniach moze tez dojsc do zaburzen.
Polecam Aspargin (6zl za 50tab) 3x dziennie po 2 tab. Zawiera potas i magnez. Powinno pomoc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla tego konkretnego przypadku podaje konkretne rozwiazanie i pisze, ze takze potas, a nie tylko magnez. To co piszesz tez jest prawda, ale jednak stawialbym na to, poniewaz jest to jedna z czestszych przyczyn.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...Dlatego też sugestia do wszystkich, żeby nie traktowali postów jako jedynie słusznej prawdy, ale jako wskazówki - które niekoniecznie mogą być przydatne.
Święta racja
Mi się wogóle nie przydała wskazówka żeby po ściągnięciu gipsu miesiąc odczekać :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakie grupy mięśniowe lubicie ćwiczyć?
- Ponad rok temu
-
UŁÓŻ SOBIE DIETE-MAŁY PORADNIK
- Ponad rok temu
-