Mały problem
Napisano Ponad rok temu
Pisze tu otoz mam maly problem.
Na treningu bo wiekszym wysilku zaczyna mnie lapac skurcz w prawej lydce , ale tylko gdy walcze na sparingu w parterze
Co mam robic aby nie bylo skurczu ? jakie witaminy ? cwiczenia ?
dzieki
Napisano Ponad rok temu
Siema
Pisze tu otoz mam maly problem.
Na treningu bo wiekszym wysilku zaczyna mnie lapac skurcz w prawej lydce , ale tylko gdy walcze na sparingu w parterze
Co mam robic aby nie bylo skurczu ? jakie witaminy ? cwiczenia ?
dzieki
Podforum "Sport Trening Zdrowie Odżywianie"
Napisano Ponad rok temu
Rozgrzewasz sie? Jestes przywyczajony do wysilku?
Jak dlugo cwiczysz? Miales juz tkaie problemy, poza treningiem?
WIECEJ INFORMACJI O SOBIE.[/code]
Napisano Ponad rok temu
rozgrzewam sie nalzeycie , trenuje juz gdzie 1,5 roku SW wczesniej byla koszykowka
Z lydka ta mialm juz problemy np. ja plywam to po dluzszym czasie mnie chwyta skurcz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam , kobieta no cóż dobre i to ale jak koledzy juz wspomnieli, magnes, potas i rozciagaj mięśnie.
pozdrawam
Napisano Ponad rok temu
Też się pod tym podpisuję, mi pomogły nawet takie tabletki musujące z magnezem co w każdym sklepie spożywczym można dostać. Jeżeli pijasz kawę, herbatę, to dość prawdopodobna przyczyna; spróbuj uzupełnić niedobór magnezu. Magnez jest na przykład też w czekoladzieale jak koledzy juz wspomnieli, magnes, potas i rozciagaj mięśnie.
pozdrawam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też się pod tym podpisuję, mi pomogły nawet takie tabletki musujące z magnezem co w każdym sklepie spożywczym można dostać. Jeżeli pijasz kawę, herbatę, to dość prawdopodobna przyczyna; spróbuj uzupełnić niedobór magnezu. Magnez jest na przykład też w czekoladzieale jak koledzy juz wspomnieli, magnes, potas i rozciagaj mięśnie.
pozdrawam
Takie piguly np. Aspargin sie nazywaja... walnij sobie dwie piguly przed snem, ze 2-3x na tydzien
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na ulotce nie napisali? może jakieś pirackie masz - bez instrukcji :wink:No ja mam ten magnez w tabletkach musujących i mam pytanie - brać to przed snem, rano czy przed treningiem??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nieuczciwi Egzaminatorzy/Instruktorzy
- Ponad rok temu
-
STRONG MEN - AFERA
- Ponad rok temu
-
Psychologia sportu
- Ponad rok temu
-
Do Panów Mar. i Kenjiro
- Ponad rok temu
-
Co sie w was zmienilo od rozpoczecia treningow?
- Ponad rok temu
-
teledysk "klatka"
- Ponad rok temu
-
IDEALNE KIMONO
- Ponad rok temu
-
UWAGA ZŁODZIEJ!!! Był w Waszym dojo - wejdź tutaj
- Ponad rok temu
-
Motywacja w sztukach walki