DT
mono 6g 30min przed sniadaniem
cp 9g 30min przed t
cp 5g zaraz po t
DNT
cp 9g 8h pozniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W zeszłym tygodniu zaczołem cykl na tych suplach.Mój cel to głownie siła,choc wiadomo masa tez sie przyda .Chciałem poczekac do wyleczenia z tradziku(biore antybiotyk)ale to bym zorbił dopiero po wakacjach,po tygodniu widac,że tradzik sie nasilił .Biore tak
DT
cp 9g 30min przed t
cp 5g zaraz po t
DNT
cp 9g 8h pozniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A stosujesz jakieś maści czy coś,bo ja widzę,że z treningu na trening coraz większe uda,ale też coraz wcej rozstępów.Nie przejmuj się rozstępami tez mam na udach.
Napisano Ponad rok temu
spli 3 razy w tyg,klata tric,plecy bic,nogi barkiJaki trening robisz ? jakiś split czy FBW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak,ale ja widze,że z treningu na trening mam ich na dach coraz wiecej macie jakies masci czy kremy,któe działają?Podobno lioton1000 nawet niewwiem czy Andrzej Majchtzyk kiedyś nie pisał,że jej używał na rozstepy.Tez powychodzily mi roztepy na udach i pod pachami ale widze ze po jakims czasie bledna i staja sie praktycznie nie widoczne a na naogach zakrywa je siersc
Napisano Ponad rok temu
kiedy będzie podsumowanie cyklu ????
Miałem cykl na mono z tego cykklu jestem bardzo zadowolony.Zrobiłem na nim 2,5kg w łapie 1cm w klcie 2cm,a w udzie aż 4cm Siła tez masakrycznie poszła na wiosło + 8kg na serie na klate 6kg przysiady to juz wogule 20kg mi poszło na serie.Jeszcze nie sprawdzałem swoich maksów,ale nie długo pójde na siłke i zobaczymy ile pójdzie.Polecam jest to tani ,a skuteczny cykl.miko39 tak z ciekawości jakie miałeś poprzednie cykle?? też może polecę podobnym cyklem w drugiej połowie wakacji.. jak oceniasz działanie CP + mono?
Napisano Ponad rok temu
Miałem cykl na mono z tego cykklu jestem bardzo zadowolony.Zrobiłem na nim 2,5kg w łapie 1cm w klcie 2cm,a w udzie aż 4cm Siła tez masakrycznie poszła na wiosło + 8kg na serie na klate 6kg przysiady to juz wogule 20kg mi poszło na serie.Jeszcze nie sprawdzałem swoich maksów,ale nie długo pójde na siłke i zobaczymy ile pójdzie.Polecam jest to tani ,a skuteczny cykl.
Napisano Ponad rok temu
Nie brałem tylko te 2 kreatyny,dieta nie miałem poprostu jadłem duzo i czesto.Codziennie na kolacje 300g twarogu,a na sniadanie 70g płatkow owsianych 250ml mleka 10g kakao i 2/3 skibki raz z szynka dzemem.Reszta mi sie zmieniała zalazy jak mama gotowoałaTo tak jak ja.. też miałem na mono. No widać że nieźle Ci poszło! Gratuluje postępów Chyba wiem jaki będę miał kolejny cykl A nic nie brałeś oprócz tych 2 supli?? Miałeś taką dobrą dietę??
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Mono+CP |
Odżywki i Suplementy |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
- Ponad rok temu