i tu mnie zagieles..... pamietam Macieja L. ale MAcieja T....?????
nie wiem.... mam klopoty z pamiecia chyba??? a on mnie pamieta ????
L ma też w nazwisku
kiedy ćwiczylicie razem modliszkę w Poznaniu (Maciej Tyl)
juz lepiej z pamięciš ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra w takim razie jestes mloda naiwna....
Tak Ja wiem, że facet to tylko facet i jak sami o sobie mówicie jestescie prości. Widocznie moje zdania były za trudne do zrozumienia no cóż. A może nie stylistycznie ułożone.napisalas "szczegolnie Ty" wiec jakby na lekcjavh jeszcze tego nie bylo to polecam slownik znaczen wyrazow....
Odpisałam: Teraz to już palnołeś od rzeczy. Miało to głównie dotyczyć powoływania zawodników od konkretnych trenerów. Bo to nie jest prawda.zeby nalezec trzeba kogos powolac a jak ktos kto nawet chce placic te skladki nie mzoe byc powolany bo powoluje sie tylko zawodnikow od konkretnych trenerow.....
I tu masz rację za późno się zorientowałam i skojarzyłam te fakty o których napisałeś cóż mój błąd. Jak ktoś juz na tym forum zauważył zbyt emocjonalnie do tego podchodzę. Dlatego juz zakończę ten temat.I teraz to już chyba wiem z jakiej jesteś szkoły i czemu masz takie zdanie.
No proszę sam piszesz, że od 4 lat mieszkasz w Pekinie to niby skąd możesz wiedzieć tak naprawdę co siedzieje w Związku? czyli moje słowa wcale nie były bezpodstawne...wystarczy spojrzec nieco w lewa strone ze by zobaczyc ze miszkam w Pekinie i to juz niedlugo bedzie 4 lata a cwicze cos co w Polsco w ogole nie ma i nie bedzie....
Napisano Ponad rok temu
Chcialem cwiczyc u Macieja Tyla jakis czas temu Choy Lee Fut, ale dalem sobie spokoj i zapisalem sie do Wing Tsun ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). I chyba dobrze zrobilem ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozatym troche porownywalem style (Choy Lee Fut i Wing Chun) i stwierdzilem, ze WC/WT jest o wiele bardziej skuteczny
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy mógłbyś napisać o kim wspominałeś polemizując z Mersi, tekst troszkę taki osobisty. Ale ja słyszałem tylko o Yin Baguazhang. Więc chyba nie siebie miałeś na myśli.
Napisano Ponad rok temu
L ma też w nazwisku
kiedy ćwiczylicie razem modliszkę w Poznaniu (Maciej Tyl)
juz lepiej z pamięciš ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo jeszcze lepiej... nie o Tomku a o Jarku... stary juz jestem i słuch nie ten
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WYbierz co zechcesz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu