jeżyk: Bzdury na kiju. No chyba, że goście mieli po 2 promile...
jak bzdury? powaga, normalnie jak na filmie, aż im kredki z tornistrów powypadali!!! dobrze, że przyleciał Batman i ich pozbiereł :paker:
Napisano Ponad rok temu
jeżyk: Bzdury na kiju. No chyba, że goście mieli po 2 promile...
Napisano Ponad rok temu
Batman**jeżyk: Bzdury na kiju. No chyba, że goście mieli po 2 promile...
jak bzdury? powaga, normalnie jak na filmie, aż im kredki z tornistrów powypadali!!! dobrze, że przyleciał Batman i ich pozbiereł :paker:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżyk z tego co widze jesteś z Gwardii. Wytłumacz mi proszę, jak udało ci się dokonać tego, co nigdy nie udało się Twoim instruktorom?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stawiam jeszcze raz pytanie kto z was i w jaki sposob obronil sie stosujac wylacznie aikido ? Niech napisze wtedy bedzie latwiej o rozsadna dyskusje.
Napisano Ponad rok temu
garry: Przeciętny człowiek ważcy w przedziale 75-85kg po kiku godzinach treningu w zadawaniu uderzeń (podstawy techniki) jest w stanie oddać
trzy mocne, podpare biodrami uderzenia w ciągu sekundy. Ergo: i tak za szybko, żeby zrobić irimi (nawet dla Korzeniowskiego)
Napisano Ponad rok temu
Rozgraniczajmy. Ja nigdy nie napisałem, że aikidoka nie jest w stanie wygrać realnej walki. Oczywiście może! Ale tylko jako Jan Kowalski...
To czy cwiczy on przy okazji aikido, czy też nie ma taki sam wpływ na wynika walki, jak jego wyznanie, czy też stan cywilny....
Dlatego smiać mi się chce, jeśli ktoś mówi, że po wyciężonym treningu aikido pokonał kogoś... w parterze, lub tez kopiąc i uderzając przeciwnika.
Atoteozą głupoty są opowieści o tym, jak to karateka uciekł przed aikidoką uzbrojonym w kij, lub miecz...
Każde dziecko wie, że NIKT z gołymi rękami nie ma szans jakiejkolwiek obrony przed szermierzem.
Napisano Ponad rok temu
Stawiam jeszcze raz pytanie kto z was i w jaki sposob obronil sie stosujac wylacznie aikido ? Niech napisze wtedy bedzie latwiej o rozsadna dyskusje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu