O moderke proszę o nie naskakiwanie na mnie...szukałem w innych tematach, ale odpowiedzi tam zawarte nie usatysfakcjonowały mnie.
Z góry THX
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam do was prośbę...od ponad pół roku chodzę na siłownie, w domu robię pompki...a mimo to przyrost mięśniowy na klatce piersiowej jest znikomy
. Znacie jakieś ćwiczenia które można robić w domu a które polepszą moje samopoczucie ??
Pompki odpadają bo i tak je robię codziennie. Suplementy i sterydy odpadają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słoniak znowu ma racjęOdwal się od siebie dobry chłopie! Masz wszystko na miejscu, dobrze ćwiczysz i nie rób żadnych czarów. Daj sobie czas i pozwól podziałać opatrzności. Co to kurde zresztą za nawyk pchania masy w piętnastolatka? To powinno być karalne!
Napisano Ponad rok temu
ehh... takie czasy... propagowany jest teraz inny model doskonałego faceta niż kiedyś...
teraz, jeśli chcesz mieć fajną dziewczyne to musisz mieć między biodrami a klatą 50cm róznicy, wyrzeźbiony brzuch i plecy których sie nie da objąć
Napisano Ponad rok temu
teraz, jeśli chcesz mieć fajną dziewczyne to musisz mieć między biodrami a klatą 50cm róznicy, wyrzeźbiony brzuch i plecy których sie nie da objąć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co was ogarnelo z tym utwardzaniem? (Przyznam, ze mnie w Twoim wieku takze to krecilo...), ale to totalna bzdura, nic to nie daje (piesc, piszczel etc. wcale nie jest mocniejszy, nawet od pewnego stopnia wprost przeciwnie), oprocz ogromnego prawdopodobienstwa zwyrodnien w przyszlosci (uwierz mi, mam je).
K_P
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu