Kung-Fu Bydgoszcz
Napisano Ponad rok temu
mam pytanko wie moze ktos z Was gdzie w Bydgoszczy mozna rozpoczac nauke Kung-Fu i ktora odmiana jest najlepsza i najbardziej zblizona do tego co ucza w shaollin ?? bardzo bede wdzieczny za odpowiedz
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Wing Chun na czym polega bo gdzies widzialem na necie ale nieiwem i czy w bydgoszczy ucza a jak tak to gdzie
Napisano Ponad rok temu
AKADEMIE TRADYCYJNEGO WING CHUN
KUNG FU W POLSCE :
AKADEMIA W BYDGOSZCZY
Dariusz Sitkowski
S.P. nr 56
ul. Boniacka 3
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
mam jeszcze jedno pytanko jakie sa bronie w Wing Chun i jakimi tam ucza bo na stronce sa miecze motylkowe i kij smoka jeszce jakies sa z gory thx
Napisano Ponad rok temu
Jak ktos chce shaolin to najprosciej kupic ze dwa hektary ziemi i w nadlesnictwie troche sadzonek. Sadzimy drzewka do ziemi (najlepiej jesienia) i za kilka-kilkanascie lat mamy "shaolin"
Nie moglem sie powstrzymac
Napisano Ponad rok temu
PS. Kolo czego jest ta szkola 56 i ulica bo na mapie wogle niema takiej ulicy moze cos zle napisana a niemozliwe zebym sie pomylil w szukaniu bo az na 3 sprawdzalem moze jakis telefon macie lub wiecie w jakim to osiedlu jest gdzies na wyżynach ??
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Arkadesh
Napisano Ponad rok temu
http://www.wingchunkungfu.pl/
AKADEMIE TRADYCYJNEGO WING CHUN
KUNG FU W POLSCE :
AKADEMIA W BYDGOSZCZY
Dariusz Sitkowski
Czyli coś ostatnio milczący na Vortalu DarSit
Napisano Ponad rok temu
trenigi wing chun odbywaja sie
poniedzialki 18:30-20:00
srody 19:00-20:30
piatki 19:00-20:30
pierwszy trening jest gratis ale to chyba juz standard
dozo na trenegu
HOWK
Napisano Ponad rok temu
1. Ile kosztuje miesiecznie oplata
2. Duzo ludzi tam cwiczy na sali czy raczej nie
3. Czy sa dany
4. czy sa jakies zawody czy sie cwiczy na sali caly czas
to chyba narazie tyle
z gory THX
Napisano Ponad rok temu
no wiec ..
1 miesiecznie zdaje sie ...... zapomniale ale jak paci sie za pol roku z rogy lub caly rok jest znizka
2 cwiczy roznie czasem jak przyjda wszsycy to jest tloczno ale generalnie jest jest w sam raz
3 co ty z tymi danami - jestesmy tam w jakiejs Polskiej Federacji czy cos wiec mysle ze sa jednak niewielu na nich zalezy
4 zawodow nie ma ale nikt nie zabrania w nich startowac o ile przezentuje sie okreslony poziom . Aaaa i cwiczy sie caly czas na sali hehehhe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3m sie
Napisano Ponad rok temu
TIMOTI, nie zadawaj za duzo pytan, tylko idz na trening, a sam sie przekonasz, ze warto, takie jest moje zdanie
a co do cen, to wydaje mi sie ze tez jest spoko, wiec o to sie nie martw (ja ostatnimi dniami sie splokalem w moim klubie, a Sifu mi powiedzial ze to i tak tanio, sadze ze ma racje, ale..., warto!!)
jezeli chodzi o instruktora w bydgoskiej sekcji to jest dobry, John Doe nie moze robic reklamy, ale ja se pozwole, ze intruktor ma dobra pozycje w "rodzinie" (ze sobie pozwole tak ujac) Wing Chun nauczanego przez Sifu Didier Beddar!!
TIMOTI, idz sam sprawdz, a pozniej napisz co widzialas i Twoje wrazenia!!
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przypuszczam, ze jutro nie bedzie treningu a to za sprawa dwoch przyczyn:
1. kolejny dlugi polski weekend
2. no i zdaje sie ze wszyscy sa nieco poobijani po seminarium
johny masz pozdrowionka ze slonecznego Poznania
Napisano Ponad rok temu
Trenieg bedzie niestety nie bedzie instruktora jednak cos tam se porobimy (takei syt nie zdazaja sie czesto jednak czasem udaje sie jakos zrobic zajecia ktore by mialy przepasc - najwazniejsze ze bedzie sie mozna poruszac)
Tak wiec jesli przyjedziesz w poniedzialek bedziesz mial prawo do jescze jednego darmowego trengu chyba wiec warto ruszyc to cos na 4 litery (zaczyna sie na D*** i bynajmniej nie jest to dłoń ) jednak twoj wybor
HOWK
ps
straszak wystawic ci foty na ftp ??? - napisz maila to podam ci login i pass o tych mp3 jak na razie pamietam jednak mam troche rzeczy na glowie procz mych wspanialych wlosow wiec moze wkrotce oki
Napisano Ponad rok temu
WITAM I O KUNG-FU PYTAM
mam pytanko wie moze ktos z Was gdzie w Bydgoszczy mozna rozpoczac nauke Kung-Fu i ktora odmiana jest najlepsza i najbardziej zblizona do tego co ucza w shaollin ?? bardzo bede wdzieczny za odpowiedz
Zakradł się mały błąd w podanym adresie i stąd problem ze znalezieniem szkoły...
Ćwiczymy na ul. BOŚNIACKIEJ 3 w SP nr 56
Godziny jż podał Jon Doe - dzięki! (który ćwiczy już ooooo... naście:wink:)
Pozdrowionka
DarSit
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj i tak niemoglem przyjechac
a mam pytanko czy Wing chu jest bardziej zblizone do Aikido czy Karate bo chodzi mi ze w wing chu sie cwiczy jakies katy tak jak w karate czy moze jakies takie ciosy zeby obronic sie przed atakiem tak jak w Aikido i ataki jakies ?? Bo sie zastanawiam co lepeij trenowac Wing chu lub Aikido moze mi doradzicie bo macie doswiadczenie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dla Ciebie wszystko! :)
- Ponad rok temu
-
Gala Sztuk Walki w QVO VADIS
- Ponad rok temu
-
Szkoła Piotra Ochniowskiego
- Ponad rok temu