A możesz napisać jak wyglądało?
Bo ja jak różne książeczki z Kempo widziałem (na żywo przyznam ani razu), to strasznie jak dla mnie karatopodobne to było. I jj-podobne też. Chińszczyzny się za cholerę dopatrzyć nie mogłem ![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Właśnie odniosłam takie samo wrażenie począwszy od strojów kończąc na technikach - ale Ja znawcą nie jestem. Jeżeli film z pokazów wyjdzie to dam znać.
Z tego co się zorientowałam to p. Grzegorz Krauze jest znaną i szanowaną postacią w świecie sztuk walki.
Ogólnie większość różnych ludzi stwierdziła, że ich pokaz był za wolny. Każda tenika była powoli wykonana dla nas fajnie a dla laików jacy znaleźli się na tej dyskotece to za wolno szczególnie przy dynamicznym pokazie łamania desek zaprezentowanym przez Taekwondo.
Stowarzyszenie Kendo zaprezentowało się w swoich strojach i jedyne co zapamietałam to jak okładali się po głowach swoja bronią.
A pokaz Wushu stanowczo był za krótki i tylko formy. wielu ludzi to zdziwiło nie wiedzieli o co w tym chodzi. Całkiem niezłe wrażenie zrobiło Aikido.
Organizatorzy byli zadowoleni z całego pokazu i zapowiedzieli więcej takich imprez.
Fajnie było spotkać wielu znajomych i pogadać na luzie w oczekiwaniu na pokaz (pierwsza odsłona rozpoczeła się dopiero o 21.15, a druga po 23.00).
Jedynym minusikiem z mojego punktu widzenie (tylko się nie gniewajcie) było bardzo dużo ludzi w bardzo młodym wieku - chociaż czy to był minus?Pewnie zależy jak dla kogo. :twisted: