ale wiadomo taktyka  ze jak sie kogos boje to zero litosci ... w koncu walka o przezycie
            ale wiadomo taktyka  ze jak sie kogos boje to zero litosci ... w koncu walka o przezycie  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 :)...ja markowałem, a ona nie. Ale i tak ją lubię. Ale jak tu uderzać po takich hmm....cudeńkach jak twin piks, co chłopaki?
:)...ja markowałem, a ona nie. Ale i tak ją lubię. Ale jak tu uderzać po takich hmm....cudeńkach jak twin piks, co chłopaki? A tak na poważnie to mosad i specnaz już dawno wie, że kobiety w walce z mężczyznami mają większe szanse. Wynikają one z tej irracjonalnej blokady u nas panowie...
 A tak na poważnie to mosad i specnaz już dawno wie, że kobiety w walce z mężczyznami mają większe szanse. Wynikają one z tej irracjonalnej blokady u nas panowie...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 buziaczki pozdrawiam
  buziaczki pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
 Rozwijam się
 Rozwijam się  smiech to zdrowie dopuki twoja laska sie nie dowie
  smiech to zdrowie dopuki twoja laska sie nie dowie  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Z tą ulicą... 8O Naprawdę w to wierzysz?prawde mowiac nie przeszkadzalo mi jak musialam cwiczyc z facetami - przynajmniej lepiej przygotowywalo mnie to do realiow ulicy (co z tego ze wracalam do domu strasznie posiniaczona
... oni tez mieli siniaki, wiec nie czulam sie najgorzej hehe
).

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu