Sztuki Walki na WF'ie ?
Napisano Ponad rok temu
klasa przed wf przebiera sie jak jeden mąż w karategi ,na następnej godz.judo,dalej boks,itd wyobrażam sobie zawody międzyklasowe kumite K1 :-) :-) :-) ale sobie pomażyłem "aż mi ślinka pociekła.bo znacie kogoś kto nie lubi kremówek, wszyscy lubią kremówki ,kremówki są pycha"
Napisano Ponad rok temu
z najda sie tylko jednostki :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja bylem w mat-fiz-info masz jakis problem??Dr Prozac, pomysl tylko jak stado dzieciakow z klasy matematyczno informatycznej
Napisano Ponad rok temu
Pamientam mieliśmy 4 zajecia z kick boxu na wfie. Było extra - prowadziło 2 studentów z awfu . Miodzio.
Napisano Ponad rok temu
Dr Prozac, pomysl tylko jak stado dzieciakow z klasy matematyczno informatycznej czekajacych tylko , az beda mogly usiasc do kompa , wybiera sie na wf by sie walczyc
z najda sie tylko jednostki
Masz cos do matfizu? :twisted:
U nas na wf lubi chodzic kazdy, a gdyby bylo tam MA to kazdy chodzilby jeeszcze chetniej, poza tymi, co MA nie lubia (niech sie lepiej z tym nie wyrywaja) 8)
Napisano Ponad rok temu
a ty co z zawodowki jestes? masz jakies kompleksy czy co? wyobraz sobie ze jak ktos chodzi do klasy matematyczno-informatycznej/fizycznej to nie musi byc jakis zramolaly okularnik. w gałe to z wiekszoscia szkoly wygrywalismyDr Prozac, pomysl tylko jak stado dzieciakow z klasy matematyczno informatycznej czekajacych tylko , az beda mogly usiasc do kompa , wybiera sie na wf by sie walczyc
z najda sie tylko jednostki :wink:
choc trzeba przyznac ze trafialy sie jednostki ulomne, ale w ktorej klasie takich nie ma
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UWAGA ZŁODZIEJ!!! Był w Waszym dojo - wejdź tutaj
- Ponad rok temu
-
Motywacja w sztukach walki
- Ponad rok temu
-
za duże gi
- Ponad rok temu
-
Kung-fu Chan Shaolin
- Ponad rok temu
-
sztuki a sporty
- Ponad rok temu
-
Jesteśmy Cieniami Samych Siebie ?
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolski turniej walk w klatce! :)))))))
- Ponad rok temu
-
MMAGear
- Ponad rok temu
-
Shao-lin???:D
- Ponad rok temu
-
czy praktykujecie?
- Ponad rok temu