akrobatyka
Napisano Ponad rok temu
ale powaznie pokarzcie bo chciałbym to takiej pochodzić
Napisano Ponad rok temu
kontakt:
4123336-moje GG dosyć łatwo mnie złapać
2538926-GG naszego trenera jest dosyć zajęty ale czasami wpada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak, tabela informacyjna, w ktorej mamy zestawione wszystkie te informacje mowi wyraznie, ze 20 latkowi (ale statystycznemu !) zajelo by to od 6 miesiecy do roku. Ale musimy wziac poprawkę na dostep do materacy... zaraz... jak to sie przeliczalo? hmmm.... ustalmy punktacje strachu na 20, podzielmy przez warunki fizyczne, predyspozycje psychiczne i fizyczne... no jo, z 6 miechów Ci to zajmie
Tabela "Ile czasu zajmie mi rozciaganie" jest na stronie nastepnej, a "Czy nadaje sie do Capoeira" dwa rozdzialy dalej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Istnieje taka szansa. Co jest potrzebne: osoba, która już to potrafi i jest gotowa pomagać, dużo czasu i chęci, warunki do ćwiczenia (np. salka). A co do armady to z tego co wiem to nie zalicza jej się do akrobacji tylko do kopnięć . Byćmoże miałeś na myśli armadę duplę, a to co innego już. 8) A co do basenu to nie wiem do czego by ci się tu przydał Chyba tylko do salt, choć i tak to nie jest dobry pomysłCzy istnieje szansa nauczenia sie samemu takich akrobacji jak : salto w przod/tyl, fliflak, armada i gwiazda bez rak(arial). Powiedzmy ze mialo by sie dostep do materacy, basenu z gabakmi (klub sportowy Tecza). Jezeli tak to ile zajelo by to 20 latkowi?
Napisano Ponad rok temu
Nie kombinuj tylko ćwicz systematycznie w domu. Rozciągaj się jak nie masz treningu robiąc te same ćwiczenia co pokazuje trener na treningach to wystarczy 8) . Przy rozciąganiu najlepszą techniką jest: systematyczność.Nie chce zakładać juz nowego tematu a jak już jesteśmy przy off topicach możecie zapodać jakimis linkami do tematów o rozciąganiu chodzi mi o rozciąganie zarówno dynamiczny jak i statyczne wiem ze gdzies to było ale nie mogłem znaleźć a pozatym nie mam czasu szukać
Napisano Ponad rok temu
Nie chce zakładać juz nowego tematu a jak już jesteśmy przy off topicach możecie zapodać jakimis linkami do tematów o rozciąganiu chodzi mi o rozciąganie zarówno dynamiczny jak i statyczne wiem ze gdzies to było ale nie mogłem znaleźć a pozatym nie mam czasu szukać
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Hmm... odnosnie tematu, wiecie moze gdzie w Warszawie mozna zalapac "co nieco" z akrobatyki za rozsadna cene? Chodzi mi o zajecia stricte akrobatyczne...
Prosze bardzo - w Warszawie: DKS Targówek ul. Kołowa 18 (na tyłach teatru RAMPA) prawie codziennie o 20:30 zajęcia z akrobatyki dla wszystkich za ok 10 zł za 1-1,5 h zajęć (w zależności od liczebności grupy) Dawno tam nie byłam, ale proponuję przejść się i zapytać....
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
ja tez tam dawno nie bylem.
zajecia na targowku polecam. bardzo dobry trener.
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o rozciąganie zarówno dynamiczny jak i statyczne
Tu cos jest :wink: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie się dowiedziałem ,że na akrobatyke przyjmują dzieci w wieku 10 lat -12 to max [ja mam 15]
to w takim razie jak sobie radzą ludzie trenujący capo.??
przeciesz tam też jest akrobatyka a większość ludzi z mojej grupy ma ponad 15 lat
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CAPOEIRA - Sposob na zycie
- Ponad rok temu
-
Patologia Capoeira
- Ponad rok temu
-
Uwagi do Moderatora