ale powaznie pokarzcie bo chciałbym to takiej pochodzić

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Istnieje taka szansa. Co jest potrzebne: osoba, która już to potrafi i jest gotowa pomagać, dużo czasu i chęci, warunki do ćwiczenia (np. salka). A co do armady to z tego co wiem to nie zalicza jej się do akrobacji tylko do kopnięćCzy istnieje szansa nauczenia sie samemu takich akrobacji jak : salto w przod/tyl, fliflak, armada i gwiazda bez rak(arial). Powiedzmy ze mialo by sie dostep do materacy, basenu z gabakmi (klub sportowy Tecza). Jezeli tak to ile zajelo by to 20 latkowi?
Napisano Ponad rok temu
Nie kombinuj tylko ćwicz systematycznie w domu. Rozciągaj się jak nie masz treningu robiąc te same ćwiczenia co pokazuje trener na treningach to wystarczy 8) . Przy rozciąganiu najlepszą techniką jest: systematyczność.Nie chce zakładać juz nowego tematu a jak już jesteśmy przy off topicach
możecie zapodać jakimis linkami do tematów o rozciąganiu chodzi mi o rozciąganie zarówno dynamiczny jak i statyczne wiem ze gdzies to było ale nie mogłem znaleźć a pozatym nie mam czasu szukać
Napisano Ponad rok temu
Nie chce zakładać juz nowego tematu a jak już jesteśmy przy off topicach
możecie zapodać jakimis linkami do tematów o rozciąganiu chodzi mi o rozciąganie zarówno dynamiczny jak i statyczne wiem ze gdzies to było ale nie mogłem znaleźć a pozatym nie mam czasu szukać
Napisano Ponad rok temu
Hmm... odnosnie tematu, wiecie moze gdzie w Warszawie mozna zalapac "co nieco" z akrobatyki za rozsadna cene? Chodzi mi o zajecia stricte akrobatyczne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o rozciąganie zarówno dynamiczny jak i statyczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu