No chyba, że faktycznie masz w dupie swoje życie i zdrowie, albo jesteś odważnym przedstawicielem AT i biegasz po ulicy z giwerą pod pachą (nie odmawiając Ci umiejętności walki bez broni).
My się znamy?
Napisano Ponad rok temu
No chyba, że faktycznie masz w dupie swoje życie i zdrowie, albo jesteś odważnym przedstawicielem AT i biegasz po ulicy z giwerą pod pachą (nie odmawiając Ci umiejętności walki bez broni).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ej....kurm nie chce cie za bardzo "zdziwiac" ale to własnie Lord sam "napadł" na trzech złodziei kolejkowych którzy obrabowali kobiete i dostarczył w rece wymiaru sprawiedliwości...zdziwiony ?Lord:
No chyba właśnie w tym problem, że za dużo filmów ogladasz. Już Cię widzę, jak stajesz mężnie sam przciwko - jak to napisałeś - "bandzie punków". Buahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
hehehhehehhehehe, stary teraz to zajebałeś głową w mur.Lord:
No chyba właśnie w tym problem, że za dużo filmów ogladasz. Już Cię widzę, jak stajesz mężnie sam przciwko - jak to napisałeś - "bandzie punków". Buahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Poza tym Twój jednosłowny komentarz też wiele o Tobie mówi.
Napisano Ponad rok temu
ej....kurm nie chce cie za bardzo "zdziwiac" ale to własnie Lord sam "napadł" na trzech złodziei kolejkowych którzy obrabowali kobiete i dostarczył w rece wymiaru sprawiedliwości...zdziwiony ?Lord:
Napisano Ponad rok temu
racjonalnie - czy danie badziorowi nawet te 5zł (nie mówiąc już 20z) to
Napisano Ponad rok temu
Ponawiam pytanie - a co kiedy jakaś technika wyjdzie nadspodziewanie dobrze i z pełną parą no i oczywiście z opłakanymi skutkami? Co później?
no właśnie przemyślałem i dlatego pytam czy warto za 5 czy 20 zeta wylądować za kratkami. w czasie walki nie wiesz co się stanie - Ciebie trafią albo ty trafisz...... reszta jak wyżej.
coguar:
nie znam Cię, ale skoro wyznajesz zasadę, że silniejszym się podkładasz a odbijasz sobie na słabszych to gratuluję. od dawna tak postępujesz? ciekawe, bo czytałem wiele Twoich wypowiedzi i raczej nie odniosłem wrażenia, że jesteś takim TYPEM człowieka. kurde - jak to łatwo się pomylić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już widac że nie jesteś bo stopień niewiele znaczy a liczy sie funkcja..Lord a Ty sie nie denerwuj bo się może okazać, że jestem wyższy stopniem :wink: :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
już widac że nie jesteś bo stopień niewiele znaczy a liczy sie funkcja..
Lord a Ty sie nie denerwuj bo się może okazać, że jestem wyższy stopniem :wink: :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu