No chyba, że faktycznie masz w dupie swoje życie i zdrowie, albo jesteś odważnym przedstawicielem AT i biegasz po ulicy z giwerą pod pachą (nie odmawiając Ci umiejętności walki bez broni).
My się znamy?

Napisano Ponad rok temu
No chyba, że faktycznie masz w dupie swoje życie i zdrowie, albo jesteś odważnym przedstawicielem AT i biegasz po ulicy z giwerą pod pachą (nie odmawiając Ci umiejętności walki bez broni).
Napisano Ponad rok temu
 Nie no luz. Spoko. OK.
    Nie no luz. Spoko. OK. Napisano Ponad rok temu
 .
  .

Napisano Ponad rok temu

:)
:) :)

Napisano Ponad rok temu
ej....kurm nie chce cie za bardzo "zdziwiac" ale to własnie Lord sam "napadł" na trzech złodziei kolejkowych którzy obrabowali kobiete i dostarczył w rece wymiaru sprawiedliwości...zdziwiony ?Lord:
No chyba właśnie w tym problem, że za dużo filmów ogladasz. Już Cię widzę, jak stajesz mężnie sam przciwko - jak to napisałeś - "bandzie punków". Buahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
hehehhehehhehehe, stary teraz to zajebałeś głową w mur.Lord:
No chyba właśnie w tym problem, że za dużo filmów ogladasz. Już Cię widzę, jak stajesz mężnie sam przciwko - jak to napisałeś - "bandzie punków". Buahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Poza tym Twój jednosłowny komentarz też wiele o Tobie mówi.
Napisano Ponad rok temu
ej....kurm nie chce cie za bardzo "zdziwiac" ale to własnie Lord sam "napadł" na trzech złodziei kolejkowych którzy obrabowali kobiete i dostarczył w rece wymiaru sprawiedliwości...zdziwiony ?Lord:
Napisano Ponad rok temu
racjonalnie - czy danie badziorowi nawet te 5zł (nie mówiąc już 20z) to

Napisano Ponad rok temu
Ponawiam pytanie - a co kiedy jakaś technika wyjdzie nadspodziewanie dobrze i z pełną parą no i oczywiście z opłakanymi skutkami? Co później?
 Przykro mi, ze nie jest mi przykro ze odstaje od standardowego modelu chrzescijanina nadstawiajacego policzek i wybaczajacego...  :twisted:
  Przykro mi, ze nie jest mi przykro ze odstaje od standardowego modelu chrzescijanina nadstawiajacego policzek i wybaczajacego...  :twisted:  no właśnie przemyślałem i dlatego pytam czy warto za 5 czy 20 zeta wylądować za kratkami. w czasie walki nie wiesz co się stanie - Ciebie trafią albo ty trafisz...... reszta jak wyżej.
coguar:
nie znam Cię, ale skoro wyznajesz zasadę, że silniejszym się podkładasz a odbijasz sobie na słabszych to gratuluję. od dawna tak postępujesz? ciekawe, bo czytałem wiele Twoich wypowiedzi i raczej nie odniosłem wrażenia, że jesteś takim TYPEM człowieka. kurde - jak to łatwo się pomylić.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

:)Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

8)
   8)  Napisano Ponad rok temu
już widac że nie jesteś bo stopień niewieleLord a Ty sie nie denerwuj bo się może okazać, że jestem wyższy stopniem :wink: :wink:

8)
 znaczy a liczy sie funkcja..

Napisano Ponad rok temu
już widac że nie jesteś bo stopień niewiele
Lord a Ty sie nie denerwuj bo się może okazać, że jestem wyższy stopniem :wink: :wink:

8)

pewnie że nie jestem, ale w "Psach" był taki fajny tekst i tak mi się spodobał, że puściłem wodze fantazji  :wink:   :wink:   :wink:
   pewnie że nie jestem, ale w "Psach" był taki fajny tekst i tak mi się spodobał, że puściłem wodze fantazji  :wink:   :wink:   :wink:    

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu