Capoeira a uliczne gnojki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spajk pozwolilem sobie zacytowac wpis któy muszę czytac zawsze [po przeczytaniu twojego posta:)
o capoeirze dobry txt, zabawny i tyle. joke.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
capoeira to raczej latanie skakanie fikolkowanie tanczenie i wdg. mnie na ulicy sie nie przda ...
moze i masz racje a moze nie...pozwole sobie zacytowac kawalek art.( )
VALE TUDO to określenie języka brazylijskiego i oznacza"idzie wszystko".VT jest mieszaniną stylów walki,które łączą elementy boksu tradycyjnego i tajskiego,kick-boxingu,zapasów,capoeiry i...(...)
jak widac tak naprawde capoeiristas sa bardzo niebezpieczni!
tematow tego typu bolo mase tak wiec chyba nie ma sensu droczyc sie czy capoeira to fikolki czy niebezpieczna sztuka walki.ja ja traktuje raczej jako to drugie....
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorry nie mogłem się powstrzymać... Poczytaj inne tematy na Capoeira też a nawet ten dokładnie to może się spostrzeżesz że to było już wałkowane...
Napisano Ponad rok temu
A chłopcy o mentalności dresa znajdą się wszędzie- na tkd, na capo, na mt, na karate...
A tak dla ogólnego rozluźnienia wszystkich na forum opiszę pewne zdarzenie- odnośnie "przydatnych technik" (prawdziwe!): pewien koleś, trenujący rzut oszczepem, siedział sobie w pubie, jakis burak koniecznie chciał mu przywalić. Ten koleś NIGDY nikogo nie uderzył, nigdy nie był na treningu SW, nie był "fighterem", więc gdy tamten po raz kolejny go popchnął i szarpnął, wykonał ruch który jako pierwszy przyszedł mu do głowy- jak przy rzucie oszczepem. Nie wiem czy wiecie jak z bliska wygląda taki ruch- to jest ułamek sekundy, momencik... I tamten oberwal tzw. liściem w sam środek twarzy. Łapa mu spuchła jak balon a agresor?Dwa łuki brwiowe rozcięte, nos złamany, twarz jak po spotkaniu z żelazkiem... 8O Tak się zastanawiam, czy ten ślad po otwartej dłoni długo mu został na buźce
Pozdrawiam wszystkich capo (axe!) i nie capo
Napisano Ponad rok temu
ta. szkoda. tylko przejrzyjcie dokladnie film EDI FIGHT z Lodzi i posluchajcie go. Kolesie wrzucaja jakies hasla - i tez krzycza capoeira.
po co doswierzasz ten temat.
arzy. Łapa mu spuchła jak balon a agresor?Dwa łuki brwiowe rozcięte, nos złamany, twarz jak po spotkaniu z żelazkiem.
prosze, przestan takie rzeczy mowic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zapytanie o .....
- Ponad rok temu
-
porawi się na ulicy ?
- Ponad rok temu
-
Wasz pierwszy raz
- Ponad rok temu
-
Kilka faktów na temat obrony podczas gwałtu
- Ponad rok temu
-
Co to za sprzet ??
- Ponad rok temu
-
dresy
- Ponad rok temu
-
obrona przed sprzetem (noz, palka itp...)
- Ponad rok temu
-
Czy ktos z was chcialby pracowac w policji?
- Ponad rok temu
-
lamusy a MA ....
- Ponad rok temu
-
Rozterki....
- Ponad rok temu