aikidocy w telewizorni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niechcący oglądałem jakiś teleturniej na polsacie i co widzę, aikidoków z wrocławia, styl aikikajowy (długie koliste ruchy) ktoś z forum może występował? było jo, boken i te "kocie ruchy"
Fiodor, widzę, że coś cię znowu do Aikido ciągnie. Stara miłość nie rdzewieje?
Napisano Ponad rok temu
Nie to nie to, w czasie oglądania miałem odczucia wręcz odwrotne od "miłości", to nie dla mnie.Fiodor, widzę, że coś cię znowu do Aikido ciągnie. Stara miłość nie rdzewieje?
Napisano Ponad rok temu
Ja też widziałem... Wyglądało jak by tych biedaków wyciągnięto o 7:00 rano z łóżka i kazano zrobić pokaz bez przygotowania... Znam tych ludzi z Wrocka spoko goście. W studio było ciasno wiec jak machali to musieli uważać żeby cos nie zahaczyć, po za tym robili techniki na betonie wiec efekciarskie pady odpadały – to moja ocena, publika klaskała wiec laikom się podobało – a raczej płatnej publiczności w studio. Pokaz trwał 40-50s i był związany z pytaniem w tym ze teleturnieju. Pytanie: „jak nazywają się spodnie w których ćwiczyli Aikidocy” :roll:
Może jest tu ktoś kto zna szczegóły tego pokazu, albo też brał w nim udział ?
Napisano Ponad rok temu
to chyba jakies nieporozumienie....to tak jakby kazali robic biegi narciarskie bez sniegu :?
Napisano Ponad rok temu
Eee :wink: Adaś Małysz sobie radzi z lataniem bez śniegu, nie 8)na BETONIE!!!!! 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll:
to chyba jakies nieporozumienie....to tak jakby kazali robic biegi narciarskie bez sniegu :?
Napisano Ponad rok temu
W tym pytaniu było "zawodnicy aikido".Pytanie: „jak nazywają się spodnie w których ćwiczyli Aikidocy” :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jaka była dpowiedź?W tym pytaniu było "zawodnicy aikido".Pytanie: „jak nazywają się spodnie w których ćwiczyli Aikidocy” :roll:
Napisano Ponad rok temu
OK. ten Beton w telewizorni był czarny... to tak żeby się ktoś znowu nie czepiał
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
A nie asfalt ???Laik układał pytanie, a ja spamiętałem tylko jego sens. Ale jesteście skrupulatni ...
OK. ten Beton w telewizorni był czarny :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nagrane to było jeszcze przed wakacjami na prośbę ATM, który realizuje ten teleturniej. Wstaliśmy rzeczywiście wcześnie rano bo studio ATM jest na peryferiach Wrocławia. Na miejscu okazało się, że jedyna wolna przebieralnia to magazyn ubiorów serialu "Świat według Kiepskich"... Zapewniam was, że pobyt tam to była najlepsza zabawa
Wytłumaczę też kwetsię betonu, asfaltu i kocich ruchów...
Beton i asfalt nie byłby problemem ale na podłodze były położone śliczne srebrne, ostro zakończone... blachy.... Pewnie żeby odbijały światła lamp... Producent miał chociaż okleić łączenia tych mat czego oczywiście nie zrobił... Możliwość wykorzystania 2 metrów kw. + te blachy na podłodze i już wiecie skąd kocie ruchy (co zresztą odebrałem jako komplement :wink:
Pozdrawiam z Wrocka
...jacek...
Ps. A tak nawiasem mówiąc to były najszybciej zarobione dla sekcji pieniądze i przydały się przy organizacji letniego obozu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. A tak nawiasem mówiąc to były najszybciej zarobione dla sekcji pieniądze i przydały się przy organizacji letniego obozu
SPRZEDAWCZYKI!!!!
Dla pieniedzy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
!!! KURS INSTRUKTORA REKREACJI SAMOOBRONA w Warszawie !!!
- Ponad rok temu
-
Niespójnośc, czyli co innego widzisz, co innego słyszysz
- Ponad rok temu
-
Kanai sensei i jego aikido.
- Ponad rok temu
-
maty
- Ponad rok temu
-
Konkurs - kto jest na zdjęciu ?