Wiek 16 lat
Wzrost 178
Waga 59 ( malo wiem

Jakies ogolne rady jak zaczac?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam musisz zdecydowac na co chcesz trenowac, kazdy trening ma swoje zalety, wybierz ktory Ci pasuje i do dziela, tu masz link do cwiczen silowych oraz rady. Aha, oczywiscie wez pod uwage jakąs dietke, bo bez niej ciwezko bedzie zlapac na masie( weglowodamy i te sprawyMam 16 lat i chcielismy z kumplami zaczac chodzic na silownie tak sobie potrenowac dla formy. Stanalem przed pytaniem czy zaczac trenowac na mase,rzezbe czy tez sile. Oczywiscie streydy czy inne anaboliki niewchodza w gre stanowczo.
Wiek 16 lat
Wzrost 178
Waga 59 ( malo wiem)
Jakies ogolne rady jak zaczac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba miec mase zeby wyrzezbic miesnie, wiec w Twoim wypadku cwiczenia na rzezbe nie za duzo by Ci daly bo niby z czego sobie miesnie wyzeźbisz? Najpierw złap odpowiednią masę, a dopiero potem zacznij trening na rzeźbe. Duzo na mase daje Kreatyna ( srednio przybiera na masie sie po 1 pudełku 7 kg). Pamietaj o diecie, duzo białek, weglowodamów i aminokwasów, a malo tłuszczy.No wlasnie nadtym myslalem bo wszyscy kumple chca na rzezbe to nie wiem czy bede sie wyroznial
btw rzezba rox wystarczy spojrzec na bruce lee'go
Napisano Ponad rok temu
. Duzo na mase daje Kreatyna ( srednio przybiera na masie sie po 1 pudełku 7 kg).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu