Ngorge+ Dorian+ BCAA+ Genesis
Napisano Ponad rok temu
Efekty juz po trochu widac, pompa, uzylnienie twardosc miesni etc
Dokupilem dodatkowo ZMA (Primaforce) i ALRI Primed ultra jako nowy przedtreningowiec. Dorian jest naprawde dobrym suplementem smak ma bardziej niz okrutny . Jutro wyprobuje i dam znac jak dziala przedtreningowiec w kapsach
Co do ZMA to chce zaczac brac juz teraz bo po skonczeniu Ngorge'a chce wejsc od razu na cykl na boozerze tescia UN Natural Sterol Complex a dodatkowo ostatnio coraz bardziej cierpie na bezsennosc, wiec moze cos pomorze .....
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ile przytyłes juz od poczatku cyklu?masz go od 2 miechow tak?
Mialem spadki okolo 4-4,5kg jesli chodzi o wage, potem jak zaczalem cykl to po paru dniach sie rozchorowalem, wiec w sumie to dopiero ok 6 tydzien cyklu. Szybko odrobilem spadki z ok 74 do poprzedniej wagi tj 78, teraz waze 80 wiec w sumie 2 kg na plus. Generalnie trudno mi utrzymac diete czasami, no i zdazaja popijawy . Ale wydaje mi sie ze tyje powoli, a systematycznie . Jest to przedostatni cykl typowo na mase. Jak skoncze Ngorge to wchodze od razu na UN Natural sterol complex - 8tygodni. Ile przytyje tyle przytyje, potem to juz bede sie staral nabierac czystej masy miesniowej. Moj plan byl przytyc do optymalnej wagi tj 78kg przy 180cm wzrostu (Zaczynalem przy wadze 65kg . Cel osiagniety . Co bedzie w przyszlosci to sie zobaczy...
Co do ZMA to po paru dniach odczulem roznice, lepiej sie wysypiam i jakos tak latwiej z lozka wstac. To jest nie tylko dobra rzecz dla sportowcow, ale i dla ludzi w stresie.
Co do treningu to kreatyna naprawde ladnie sie wkrecila, pobilem wszystkie swoje rekordy . Ale przy wyciskaniu francuskim lezac przesadzilem o 4 kg i po dowch powtorzeniach w ostatniej serii, zabraklo mi sily i sie pier***** sztanga w czolo no coz.....
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do masy to chce przytyc do 90 myslisz ze moge to zrobic do stycznia 2010?
SMIALO!! nawet nie mysl ze nie dasz rady!!
Napisano Ponad rok temu
załóż własny temat
kamyl
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Dathí czy Ty czasem nie Jesteś ektomorfikiem
Stuprocentowym ektomorfikiem. A czemu pytasz?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Stuprocentowym ektomorfikiem. A czemu pytasz?
Hehe to ciężko Ci było z masą.Jaki masz już staż?
Ja sam nie mogę swojej budowy ocenić bo nie mogę dopasować się ani do endo ani do mezo ani do ekto
Jestem jakąś nową hybrydą
Napisano Ponad rok temu
Hehe to ciężko Ci było z masą.Jaki masz już staż?
Ja sam nie mogę swojej budowy ocenić bo nie mogę dopasować się ani do endo ani do mezo ani do ekto
Jestem jakąś nową hybrydą
Jak bylem mlodszy to duzo jezdzilem na rowerze, przez co zawsze mialem duze uda i lydki . Potem duzo biegalem. Pierwszy cykl na kreatynie mialem w wieku 17-18 lat. Ale wtedy bylem glupi i malo wiedzialem, wiec nie mialem diety, cos tam poszlo ale no wiadomo. Swoja droga byla to kreatyna z Trec'a z dekstroza . Potem co roku w wakacje robilem sobie cykl na mono. W sumie 3 cykle w 3 lata w tym czasie jadlem bialko sojowe, i weglowodany, bez specjalnej diety . Przed pierwszym cyklem na mono mialem okolo 60kg. Po 3 cyklach tj w 3 lata przytylem okolo 5kg. 1,5roku temu zrobilem sobie kolejny cykl na mono + bialko + weglowodany, przytylem 2kg. Rok temu w wrzesniu na powaznie sie zapisalem na silownie + porzadna suplementacja + DIETA !!. W 10 miesiecy w sumie przybralem cos okolo 13kg, w miedzy czasie mialem wiekszej badz mniejsze spadki. Z tego wszystkiego, moge wyciagnac jeden wniosek... DIETA DIETA DIETA !!! a najwazniejszy zakup na poczetk to waga elektroniczna
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
a najwazniejszy zakup na poczetk to waga elektroniczna
Bądź aparat ^^
Napisano Ponad rok temu
Pytam bo ja też jestem A jaką masz grupę krwiStuprocentowym ektomorfikiem. A czemu pytasz?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Pytam bo ja też jestem A jaką masz grupę krwi
Powaznie??!! Ja myslalem ze jestes mezo. Zero RH Plus
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
HAHAHA bez jaj Hahaha jeśli piszesz prawdę to nie dość że mamy taksą samą budowę to jeszcze krew Dieta dla grupy krwi 0Powaznie??!! Ja myslalem ze jestes mezo. Zero RH Plus
Napisano Ponad rok temu
HAHAHA bez jaj Hahaha jeśli piszesz prawdę to nie dość że mamy taksą samą budowę to jeszcze krew Dieta dla grupy krwi 0
Specjalnie bylem oddac krew zeby dokladnie sprawdzic . Mam nawet moja grupe krwi wybita na niesmiertelniku, tak na wszelki wypadek.
Co do arta, to musze przyznac ze w 80% opisuje moja historie z dieta np to ze zawsze mialem problem utyc bo nie umiem jesc ziemniakow,
Swoja droga nadzieja dla nas ektomorfikow, Ty jako ektomorfik a w lapie ponad 45
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
A tu mala fotka z moim obecnym bicepsem
Załączone pliki
Been there, taken that