Jakie suplementy dla 16 latka cwiczacego boks! ! !
Napisano Ponad rok temu
Zaczelem nowy temat bo chcialem sie zapytac ? Czy jak waze 69 kg mam 180 cm wzrosu i mam 16 lat powinienem braz jakies suplementy [ np. kreatyne ] o i jeszcze cwicze boks 3 razy w tygodniu i jestem na silece ze 2 razy w tygodniu [ najczesciej po treningu bokserskim ]
Chcialbym sie dowiedziec co mam brac jak wogile mam cos brac ! a chcialbym uzyskac wiecej sily na treningach zwiekszenie troche moich miesnie [:) mam w lapce 31 a tak do 35 bym chcial dojsc nawet 36, oczywicie wiem ze to moze potrwac dlugo np 1-2 lata ale chcial bym uslyszec co mam brac i w jakich odstepach, a jeszcze, i jeszze by sie przydala troche zezba :) ale nie wiem czy nie zaduzo naraz :) ]
WIELKIE THX ZA WYPOWIEDZENIE SIE W TYM TEMACIE
Napisano Ponad rok temu
A jestes na nie jeszcze za mlody, takie jest moje zdanie.
Pozdrowki i szacuneczek
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Rada jedz, jedz i jeszcze raz jedz!!! dieta węglowodanowo - białkowa suplementy Ok ale bez przegięcia nie kupuj wszystkiego i nie wcinaj w ogromnych ilościach masz jeszcze na to czas - moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jeden chce przytyć inny schudnąć jeszcze inny wyrzeźbić mięśnie? itd.
Mozliwości jest trochę
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Uwielbiam takie jedzenie.
Nie bierz nic narazie, itak urosniesz sam z siebie.
Mam podobne 'parametry' i miedzy 16 a 18 uroslem spooro
A nic nie biore i dotego nie cwicze za duzo [teraz to tylko w domu].
Zato odzywiam sie nawet niezle [i duzo w smie jem] i duzo plynow przyjmuje [nie zawsze zdrowych :P ale przewaznie].
Jeszcz urosniesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Staraj sie jesc ok. 5 razy dziennie w rownych odstepach czasu.
Wszyscy tu mowia zebys jadl kurczaka z ryzem, oczywiscie tak, ale nie przedewszystkim (na w\w oparta jest przeciez dieta kulturysty - czlowieka uksztaltowanego juz fizycznie i psychicznie).
Jedz to co lubisz, ogranicz tylko produkty zawierajace cukier. Organizm w tym wieku ma dobra przemiane materii, a przy treningu boxerskim powinines spalac nadmiar tluszczu.
Napisano Ponad rok temu
a tak serio : boks to trening areobowy - więc na pewno nie za bardzo opłaca Ci się póki co sięgać po kreatynę - trzeba dążyć do maksymalizacji pożądanych efektów , a boks i nabijanie masy trochę sobie przeszkadzają . Narazie polecam to co pozostali : regularne , częste wysokowęglowodanowe i wysokobiałkowe posiłki , a jeżeli już koniecznie chcesz coś brać to albo białko , albo ewentualnie jakiś mass gainer ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie brać żadnych! Cwiczyć i nie myśleć o pierdołach.
to dość trudne Słoniak - szczególnie kiedy wkoło wszyscy biorą... sam miałem w takim wieku podobny problem , ale udało mi się nie wpakować w nic "cięższego" ... Jak dla mnie białeczko starczy ...Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No i diete-duzo drobiu i ryb !!, ryz i kasze i duzo warzyw-wazne bo to regulacja przemiany mat.
Napisano Ponad rok temu
to dość trudne Słoniak - szczególnie kiedy wkoło wszyscy biorą... sam miałem w takim wieku podobny problem , ale udało mi się nie wpakować w nic "cięższego" ... Jak dla mnie białeczko starczy ...Pozdrawiam
Gadasz... Dookoła mnie wszyscy palili, a ja nie. Jak się chce, to można osiągnąć wiele.
Napisano Ponad rok temu
zen szenia w pigulce (wzmacnia ogolnie)
A szczgulnie jedna rzecz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Gadasz... Dookoła mnie wszyscy palili, a ja nie. Jak się chce, to można osiągnąć wiele.
dookoła mnie też wszyscy palą - odkąd pamiętam - podstawówka, L.O. , a na studiach to po prostu masakra - a ja nie ...
Zły przykład Slaszysz - suplementy a palenie to dwie totalnie różne sprawy... - nie ogólniaj plizz jak sam nie siedzisz w temacie
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego?Zły przykład Slaszysz - suplementy a palenie to dwie totalnie różne sprawy... - nie ogólniaj plizz jak sam nie siedzisz w temacie
Totalnie nie rozumiem podejścia "inni biorą to ja też". Po co? Żeby być jak inni? A może czasem warto być sobą?
Napisano Ponad rok temu
To tak zwane dzialanie pod publike. ( Oni biorą to ja tez musze zacząc bo wyjde na kretyna).Dlaczego?
Zły przykład Slaszysz - suplementy a palenie to dwie totalnie różne sprawy... - nie ogólniaj plizz jak sam nie siedzisz w temacie
Totalnie nie rozumiem podejścia "inni biorą to ja też". Po co? Żeby być jak inni? A może czasem warto być sobą?
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego?
Bądz soba wybierz PEPSI
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
broblemy ze stawami (kolana:(
- Ponad rok temu
-
Badania...
- Ponad rok temu
-
Stawy....