Trening w AZS-ach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do judo (już z innym senseiem) w AZSie to róznie bywało. Czasem treningi były pod zawodniczki wyższej klasy i wtedy reszta musiała się poobijać ale bywało też interesująco. Więc pewnie jak wszędzie - sporo zależy od prowadzącego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
j adopiero bede trenowal bjj na gwardii jeszcze nie wiem jak bedzie i czy bedzie platne ale ma byc bezplatne ;];] ...
czyzby wsisiz??
Napisano Ponad rok temu
j adopiero bede trenowal bjj na gwardii jeszcze nie wiem jak bedzie i czy bedzie platne ale ma byc bezplatne ;];] ...
czemu ja nie mam bjj za free
Napisano Ponad rok temu
wszystko zależy od powadzącego
dokładnie!... przez wiele lat trenowałem shotokan w AZS UW. generalnie bardzo ok świetni ludzie itd. ale bywały okresy lepsze i gorsze. no i też wcale nie bezpłatnie (ale nie narzekam, drogo nie jest)
Napisano Ponad rok temu
ja trenuję przez AZS judo - i przyłączam się do opinii ,że wszystko zależy od prowadzących - tyle ,że przez AZS masz ich do każdej dyscypliny kilku i zmiana grupy nie jest żadnym problemem . Tak więc AZS rulez!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trener prawda. Sa lepsi i gorsi i roznie mozna trafic. Moje szczescie ze trafilem na dobrego.
Odnosnie poziomu na sekcji AZS'u. To na ogol sa studenci wiec ludzie ze stazem do 6 lat (na ogol). Gdzie im do regularnych sekcji zawodniczych? Inna rzecz iz na sekcjach AZS'u w ramach AWF'u to poziom jest ze tak powiem najmniej europejski.
Azs jest ok. Glownie z tego powodu iz jest bezplatny dla studentow. Jedyne co trzeba to zainteresowanie i .. ciezki treninig.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nom wsisiz 1 rok a ty tez na Wsisiz-ie ?? jak tak to ktory rok ??Bfree napisał:
czyzby wsisiz??
Bfree - jak Ci się uda załatwić bezpłatne bjj u Mirka przez AZS to albo jesteś cudotwórcą , albo Mirek to Twój wujek
ja trenuję przez AZS judo - i przyłączam się do opinii ,że wszystko zależy od prowadzących - tyle ,że przez AZS masz ich do każdej dyscypliny kilku i zmiana grupy nie jest żadnym problemem . Tak więc AZS rulez!!
nie tyle cudotworca co place duze czesne za Nauke 5400 za rok to nie malo oprocz bjj na gwardi ma byc jeszcze boks zapasy i vale tudo taka rozpiska byla ja tylko ba bjj bede chodzil bo jeszcze dziekan musi zatwierdzic
Napisano Ponad rok temu
jestem v-ce prezesem AZS na naszej uczelni i to ja zalatwilem w zeszlym roku u niego treningi.. jako ze przyszly wakacje - sprawa sie rozmyla i teraz sa problemy z postawieniem tego znowu na nogi..
zobaczymy - moze sie uda jeszcze w tym miesiacu..
a co do treningow - nie bedzie i zapasow i boksu itd
ale 3x w tyg - BJJ
i 2x w tyg - Mua Thai
jak cos to - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam,
=DZEY=
Napisano Ponad rok temu
Nom wsisiz 1 rok a ty tez na Wsisiz-ie ?? jak tak to ktory rok ??Bfree napisał:
czyzby wsisiz??Bfree - jak Ci się uda załatwić bezpłatne bjj u Mirka przez AZS to albo jesteś cudotwórcą , albo Mirek to Twój wujek
nie tyle cudotworca co place duze czesne za Nauke 5400 za rok to nie malo oprocz bjj na gwardi ma byc jeszcze boks zapasy i vale tudo taka rozpiska byla ja tylko ba bjj bede chodzil bo jeszcze dziekan musi zatwierdzic
cósh ja jednak wolę studiować za darmo na UW i nie mieć jako w-f bjj , niż bulić 5400 i mieć... pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To nas tu kupa wsisizowcówlol.. co do AZS i BJJ u Mirka na WSISIZie..
jestem v-ce prezesem AZS na naszej uczelni i to ja zalatwilem w zeszlym roku u niego treningi.. jako ze przyszly wakacje - sprawa sie rozmyla i teraz sa problemy z postawieniem tego znowu na nogi..
zobaczymy - moze sie uda jeszcze w tym miesiacu..
a co do treningow - nie bedzie i zapasow i boksu itd
ale 3x w tyg - BJJ
i 2x w tyg - Mua Thai
jak cos to - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam,
=DZEY=
Czemu ja w zeszłym roku niewiedziałem nic o bjj na wsisizie?? Kurcze blade
Napisano Ponad rok temu
to i ja sie jeszcze do tej kupy dolacze :-)To nas tu kupa wsisizowców
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze ktos ma jeszcze notatki z wykladow bo mi sie cghodzic zabardzo nie chce ;] albo jakies sciagi tez by sie przydaly
Napisano Ponad rok temu
Np. Wsisiz's Bad Boys Competition - GENESIS
I tak co miesiąc ....od razu było by weselej....;-)
Co wy na to ...studenci... ;-) ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zdziwko trenera
- Ponad rok temu
-
Jeet Kune Do
- Ponad rok temu
-
Shidokan!!