Krzysztof Sawicki
Napisano Ponad rok temu
jednak po przeczytaniu tekstu CARROTA nie mogę pozostać obojętnym wobec tego co on napisał.otóż uważam ,że Krzysztof Sawicki nie jest dobrym pedagogiem poniewaz żaden dobry pedagog nie dopuszcza do sytuacji ,że na treningu na dość niedużej sali jest 40-50 osob,ktorych wrecz nie sposob ogarnać i poswięcić odpowiedniej ilosci czasu aby kazdego poprawic w czasie wykonywania cwiczen.poza tym z tego co wiem -w/g przepisow na instruktora prowadzacego trening powinno przypadac 20-25 osob ,a na kazdą parę bodajże 4m kwadratowe przestrzeni na sali.matomiast Sawickiemu najbardziej zalezalo na tworzeniu wokół siebie otoczki wybitnego mistrza wznoszącego sie ponad wszystkich(tak był postrzegany przez osoby z którymi rozmawiałem i trenowałem swojego czasu w sekcji Sawickiego).nie tylko moje zdanie nt.K.Sawickiego bylo i jest takie ,że jest on nadętym bufonem nie widzącym nic poza czubkiem wlasnego nosa i jedynym priorytetem Sawickiego było promowanie swojego wizerunku( jak pisano już o tym tutaj- prawdopodobnie używając manipulacji i kłamstw zawartych stronach internetowych K.Sawickiego) i zbieranie jak najwiekszej kasy.a poza tym Sawicki czesto opuszczal treningi lub bywal na polowie treningów ,a reszte prowadzili jego asystenci.niektorzy z cwiczacych nawet pare tygodni nie widzieli swojego trenera.
Napisano Ponad rok temu
No cóż jak się nie ma zębów pozostaje tylko szczekać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak po seminarium chwilę z nim rozmawiałem to aż nie mogłem uwierzyć że to ten sam koleś. WIELKI PLUS dla Pana Sawickiego! A przede wszystkim - rekomenduje go Tomasz Krajewski a jemu ufam i polegam!
Pozdro
g.
Napisano Ponad rok temu
No cóż jak się nie ma zębów pozostaje tylko szczekać "
......Ten jak piszesz- "nokałcik" był wynikiem zaniedbań Sawickiego podczas treningu ,który dopuścił do tego aby bardziej zaawansowani sparowali z mniej zaawansowanymi(czyli ze mną np)-to po pierwsze,a po drugie nie jestem zgryźliwy tylko wkurza mnie to ,że ktoś próbuje zaleczać swoje kompleksy (m.in.wzrostu- który u zarozumiałego Sawickiego wynosi ok.165cm.....a jak na dumnego instruktora sztuki walki to raczej skromnie:) bufonadą,kłamliwym marketingiem(wyjawienie kłamstw marketingowych Sawickiego,które swojego czasu eksponował na swojej stronie spowodowało,że spora część jego uczniów odeszła z jego sekcji) i próbami robienia z siebie nie wiadomo jakiego znawcy od wszystkiego
Napisano Ponad rok temu
........hej AC! tylko się tak nie podniecaj bo orgazma dostaniesz!))))))) i jeszcze się zakochasz w swoim instruktorze! ........ lepiej napisz jakie to nowe,zabójcze chwyty i dźwignie poznałeś na treningach ISRAELINa treningu - inny człowiek - prywatnie - naprawdę w porządku!
Jak po seminarium chwilę z nim rozmawiałem to aż nie mogłem uwierzyć że to ten sam koleś. WIELKI PLUS dla Pana Sawickiego! A przede wszystkim - rekomenduje go Tomasz Krajewski a jemu ufam i polegam!
Pozdro
g.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem że IKM nie jest idealne - mi odpowiada - ale na pewno nie jest czymś co wystarczy.
A oceny Krajewskiego zostaw sobie - pozdrawiam
g.
Napisano Ponad rok temu
A propos jeszcze trenowania Żandarmerii-podobno dlatego Sawicki prowadził zajęcia dla Żandarmerii ponieważ wygrał przetarg na prowadzenie tychże zajęć.........a wygrał bo zgodził się na najniższą stawkę za treningi............................dla celów reklamowych:)
Napisano Ponad rok temu
Pan Sawicki zna sie na tym co robi, na treningi się spóźnia jak dojeżdza z innego miasta za to nigdy nie widziałem żeby wychodził przed końcem.Kultura osobista nie urzeka ale czy to ważne. .Co do jakiś oszustw itp jest mi to temat obcy ale jak poznam jakieś istone fakty to na pewno sie nimi podziele
faktycznie sie na treningi nie spoznial.
gorzej, że (przynajmniej w wawie) na treningach to on jest rzadkim (i to bardzo) gosciem.
dobrze bylo jak raz w miesiacu sie pojawil. Wiec zajecia prowadzili jego uczniowie. Czasami zupelnie bez ladu i skladu, nie mowiac juz o braku ciaglosci pomiedzy zajeciami. do tego zajecia z 30-40 osobami na sali to porazka. Aczkolwiek sam Sawicki jest dobrym fachowcem. Szkoda tylko, ze uczestnicy jego kursow maja male szanse sie o tym przekonac.
Napisano Ponad rok temu
a może, dlatego że u Sawickiego chce się uczyć cały Wrocław i Centrum szkolenia Marynarki Wojennej w Ustce. No, ale jak nie można konkurować wiedzą, umiejętnościami i świetną Kadrą Instruktorską to tylko pozostaje wypisywanie BZUR.
Zero polemiki z gościem, weź się lepiej do treningu.
ciekawe komu ?
Napisano Ponad rok temu
hm.. to bylo do mnie?znowu ktoś, komu żal d…. ściska, konkurencja boli i wypisuje głupoty
[...]
Napisano Ponad rok temu
znowu ktoś, komu żal d…. ściska, konkurencja boli i wypisuje głupoty
a może, dlatego że u Sawickiego chce się uczyć cały Wrocław i Centrum szkolenia Marynarki Wojennej w Ustce.
Z tego co wiem to nie cały Wrocław tylko była sekcja Adamczyka. A przeszli do Sawickiego bo Adamczyk ich na kasie robił aż miło. Nie chcę źle wróżyc ale jak znam życie sytuacja sie powtórzy
Napisano Ponad rok temu
..........O! i tak się właśnie buduje mity!.....niby "cały Wrocław" ma się biegać o zaszczyt:) trenowania krav magi u Sawickiego! ...a tu okazuje się coś innego!.....że tylko zawiedzione finansowo osoby z sekcji T.Adamczyka (podejrzewam ,że Adamczyk wyciągał od nich kasę za obowiązkowe egzaminy:)))).....ale cóż! poplecznicy Sawickiego już dobudują ideologię o wielkich rzeszach Wrocławian biegnących z piskiem na trening do Wielkiego(małego) Mistrza Sawickiego(dzielnie wspieranego na tym forum przez swoich asystentów M.C.i S.B.)))) A tak a propos -żródła donoszą ,że Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej zrobiło niezły interes z Sawickim:za bezpłatne szkolenia za reklamę i udostępnienie loga przez CSMW na stronie Sawickiego:)))).....znowu ktoś, komu żal d…. ściska, konkurencja boli i wypisuje głupoty
a może, dlatego że u Sawickiego chce się uczyć cały Wrocław i Centrum szkolenia Marynarki Wojennej w Ustce.
Z tego co wiem to nie cały Wrocław tylko była sekcja Adamczyka. A przeszli do Sawickiego bo Adamczyk ich na kasie robił aż miło. Nie chcę źle wróżyc ale jak znam życie sytuacja sie powtórzy
Napisano Ponad rok temu
podaj nam które sekcje we Wrocławiu przeszły do Sawickiego a które zostały u Adamczyka
a tekst z logiem jest śmieszy wymyś cos bardziej orginalnego, a nie cytujesz oklepane teksty. Więcej faktów .... jeśli chcesz dyskutować
Napisano Ponad rok temu
No i co w tym złego? Skoro CSMW zdecydowali się na współpracę to chyba nie jest taki zły -chyba byle czego by nie brali.
A że za friko, cóż reklama dźwignią handlu :roll: KM to teraz niezły "towar" więc jest marketing/reklama. Klient przychodzi i sam ocenia czy jest dobrej jakości i taki o jaki mu chodziło... :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I chwała im za to .... bo rozwijać się trzeba !
tylko zdechłe ryby płyną z prądem
Napisano Ponad rok temu
T.Adamczyk od lat organizował obozy treningowe na terenie CSMW(jeszcze gdy Sawicki był u niego i również jeździł na obozy do CSMW i wyrabiał tam sobie znajomości,a teraz to wykorzystał aby móc bić pianę jakoby CSMW chciało się tak bardzo uczyc u niego) i z tego co wiem to Adamczyk nie doszedł do porozumienia z dowództwem CSMW co do kasy za szkolenia,a T.Adamczyk od jakiegoś czasu już nie prowadzi marketingowo-reklamowych bezgotówkowych zajęć....bo odpowiednią ilość dyplomów za takie szkolenia już zebrał A Sawicki musi się teraz wypromować i działa za darmo.....o przepraszam za możliwość wreszcie LEGALNEJ,prawdziwej informacji na swojej stronie o szkoleniach,albowiem już przylgnęła do niego w środowisku etykieta bufona i naciągacza marketingowego.CSMW ma okazje do darmowych szkoleń to korzysta!Sawicki korzysta bo może wreszcie jakąś prawdziwą informację wstawić na swoja stronkę i promować siebie i swoje szkolenia "legendarnej"Israeli Krav Magi:),uczniowie w sekcjach cieszą się jaki to wspaniały jest ich misztrz:) i wszyscy są zadowoleni i radośni!......oprócz konkurencji;) która też kombinuje do jakiej to instytucji z jakimś tam prestiżem zapukać z prośbą o to aby się zgodziła na ofertę darmowych szkoleń,aby pochwalić się tym kto to do nich się ZGŁOSIŁ z prośbą o lekcje krav maga:)))))))) Pozdrawiam serdecznie!
Napisano Ponad rok temu
Instruktorzy od ciebie odchodzą a dlaczego bo widza różnice i to, że ich oszukiwałeś i przez lata wmawiałeś głupotę,
A szybkość, z jaką produkujesz nowych jest zastraszająca!!!
I co najgorsze psujesz opinię o Krav Maga
Temu Panu mówimy dość!!!! skończył się w KRAV MAGA
Napisano Ponad rok temu
Nie wdaję się w dalszą dyskusję na temat tego kto jest cacy, a kto be, bo nie ma ona najmniejszego sensu - ja wyraziłem swoje subiektywne odczucia. Wniosek jest jeden - sekcje A. poszły w wielką komercję i afiszują się gwiazdami medialnymi (niekoniecznie z branży), aby przyciągnąć za wszelką cenę klientów, a chyba to nie na tym polega.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KTOŚ ZBANOWAŁ COMBATA?, ZA CO?
- Ponad rok temu
-
centrum szkolenia jednostek spechjalnych (czyli TV a instruk
- Ponad rok temu
-
jakies spotkania seminaria?
- Ponad rok temu
-
Instytut a Stowarzyszenie KM
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening w zyciu.
- Ponad rok temu
-
krav maga dla laika
- Ponad rok temu
-
ceny
- Ponad rok temu
-
Combat 56
- Ponad rok temu
-
Przewaga technik...
- Ponad rok temu
-
Czy warto ćwiczyć Kravkę jako samodzielną dyscyplinę ?
- Ponad rok temu