Krzysztof Sawicki
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o znajomosc KravMaga jak i umiejetnosc przekazania tej wiedzy uczniom.
az
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam czy ktos moze wydac opinie na temat umiejetnosci trenera Krzystofa Sawickiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Chodzi mi o znajomosc KravMaga jak i umiejetnosc przekazania tej wiedzy uczniom.
az
Jest to osoba o najwiekszym stopniu KM w Polsce ( jako jedyna posiada G5).
osobiscie trenowanie pod jego okiem to przyjemnosc.
Napisano Ponad rok temu
a jak oceniacie Grzegorza Adamczyka, trenera bodajze w IKM Lublin?
Mistrz Polski w KB, zdobywal tez medale w karate.
Bardzo dobry trener KM, swietny organizator zjazdow.
poczytaj.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z z przedmowcami oprocz jednej kwestii - co do kultury pana K.Sawickiego polemizowal bym
?? Hmm - dziwne. Nie ma co rzucać anonimowymi pomówieniami. Nie spotkałem nic takiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam czy ktos moze wydac opinie na temat umiejetnosci trenera Krzystofa Sawickiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
az
Jest to osoba o najwiekszym stopniu KM w Polsce ( jako jedyna posiada G5).
osobiscie trenowanie pod jego okiem to przyjemnosc.
Eeee to Tomek Adamczyk nie ma najwyższego stopnia?, czyżby kłamał?, he he.
Napisano Ponad rok temu
A konkretnie co masz na mysli. Ja osobiście uważam tego człowieka za mojego mentora jeżeli chodzi o KM. Jego poziom i metodyka pracy są jednymi z najlepszych jakie widziałem. Nie wiem o co dokładnie ci chodzi. Osobiście bardzo polecam tego człowieka.to nie sa oskarzenia ani pomowienia chodzi raczej o wrazenie jakie odnioslem przy kontaktach w p.Sawickim.nielicznych.nie poddaje w watpliowosc jego fachowosci - zarowno umiejetnosci praktycznych jak i metodyki.pod tym wzgledem jest ok.moze powiem tak - zwykly porucznik to nie pan pulkownik zeby sie tak zachowywac a z drugiej strony przynaleznosc do korpusu oficerskiego zobowiazuje.
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeee to Tomek Adamczyk nie ma najwyższego stopnia?, czyżby kłamał?, he he.
Nie. Nie klamal.
Mialem na mysli trenerow ktorzy prowadza wlasne sekcje.
Napisano Ponad rok temu
Jak by to powiedzieć. Jest młody, dużo osiągnął, może jest trochę zawadiaką, lubi rozrywkę - jak każdy. Nie znam go prywatnie i nie zabardzo chcę i mogę się na ten temat wypowiadać. Myślę, że nie odchodzi od szeroko przyjętej normy. Równy kolega dla swoich przyjaciół i doskonały trener dla podopiecznych - chyba to tyle.
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
az
Świetny facet! Trenuję na seminariach, które prowadzi i zawsze wynoszę coś nowego, nawet jeśli chodzi o "stare" techniki, które - wydawałoby się - mam już dobrze opanowane. Bardzo polecam.
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z z przedmowcami oprocz jednej kwestii - co do kultury pana K.Sawickiego polemizowal bym ale jezeli chodzi o fachowosc i metodyke ok.a nawet lepiej niz ok.
Treningi K-M to nie lekcje savoir-vivre'u!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KTOŚ ZBANOWAŁ COMBATA?, ZA CO?
- Ponad rok temu
-
centrum szkolenia jednostek spechjalnych (czyli TV a instruk
- Ponad rok temu
-
jakies spotkania seminaria?
- Ponad rok temu
-
Instytut a Stowarzyszenie KM
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening w zyciu.
- Ponad rok temu
-
krav maga dla laika
- Ponad rok temu
-
ceny
- Ponad rok temu
-
Combat 56
- Ponad rok temu
-
Przewaga technik...
- Ponad rok temu
-
Czy warto ćwiczyć Kravkę jako samodzielną dyscyplinę ?
- Ponad rok temu