chciałabym jeszcze coś dodać -> to powyższe: "tak sobie pomysłałam..." dotyczy tylko osób których mózgi są hermetycznie zamknięte... mądry i od głupca się czegoś nauczy i nie będzie szedł najprostsza droga
  chciałabym jeszcze coś dodać -> to powyższe: "tak sobie pomysłałam..." dotyczy tylko osób których mózgi są hermetycznie zamknięte... mądry i od głupca się czegoś nauczy i nie będzie szedł najprostsza droga  pozdrawiam
  pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
 chciałabym jeszcze coś dodać -> to powyższe: "tak sobie pomysłałam..." dotyczy tylko osób których mózgi są hermetycznie zamknięte... mądry i od głupca się czegoś nauczy i nie będzie szedł najprostsza droga
  chciałabym jeszcze coś dodać -> to powyższe: "tak sobie pomysłałam..." dotyczy tylko osób których mózgi są hermetycznie zamknięte... mądry i od głupca się czegoś nauczy i nie będzie szedł najprostsza droga  pozdrawiam
  pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
 )
  ) bardzo cierpliwi
  bardzo cierpliwi  i nauczyłem się od nich, że jedna przegrana walka (tj. sparing) z zaawansowanym człekiem może nauczyć więcej niż kilka wygranych potyczek z takim samym szczypiorem jak ja.
  i nauczyłem się od nich, że jedna przegrana walka (tj. sparing) z zaawansowanym człekiem może nauczyć więcej niż kilka wygranych potyczek z takim samym szczypiorem jak ja.  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Mam nadzieję, że za dużo nie wymagam
  Mam nadzieję, że za dużo nie wymagam  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bla bla bla pierdu pierdu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak trenujesz, tak się bijesz.

Napisano Ponad rok temu

:)
:) :)
:)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz myślę o dwóch rzeczach:
1) inna sekcja, której już troche wiem
2) sekcja z której zrezygnowałem, bo słyszałem że treningi się poprawiły, ale nie wiem czy powinienem ufać
Napisano Ponad rok temu
 Ja postanowiłem ćwiczyć jakąś sztuke walki i wybrałem sekcje "Tornado" Tkd ITF. Kierwoałem sie tym, że po prostu ta sztuka walki mi sie spodobała bardziej niż inne, ale przede wszystkim osoba instruktra gra dużą rolę. Ogólnie sekcje dobrze opisują słowa mistrza Puzonia:
  Ja postanowiłem ćwiczyć jakąś sztuke walki i wybrałem sekcje "Tornado" Tkd ITF. Kierwoałem sie tym, że po prostu ta sztuka walki mi sie spodobała bardziej niż inne, ale przede wszystkim osoba instruktra gra dużą rolę. Ogólnie sekcje dobrze opisują słowa mistrza Puzonia:Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu