Jednocześnie HMB i reduktor
Napisano Ponad rok temu
ostatnio zabrałem się za siebie bo mam troche za dużo tłuszczyku w sobie. Używam Cleanburexin. Efekty są dobre jako reduktora {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif Trenuje koszykowke 2 x w tygodniu + 1 mecz, 3 wf na tydzień + 2 razy siłownia w tygodniu. Zastanawiałem się nad HMB jeszcze ale czy można go brać razem z reduktorem? Jak tak to jak przyjmować. Cleanburexin przyjmuje 2 x 2 kapsułki (w treningowe rano i przed treningiem, beztreningowe rano i popołudniu). Np. gdybym zdecydował się na HMB formula caps jak wmieszać go z reduktorem - o ile można?
Pozdrawiam:)
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Czy jest możliwy przyrost masy jednocześnie redukując tkanke tłuszczową.. | Dieta | 
 |   
 | ||
| HMB CREAPURE GAINER | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Wszystko co powinieneś wiedzieć o HMB! | Suplementy | 
 |   
 | ||
| Kto szczególnie powinien przyjmować HMB | Suplementy | 
 |   
 | ||
| spalać tłuszcz i budować mieśnie jednocześnie | Trening dla początkujących | Guest_betonlis_* | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jaki Jabłczan?? Jaki Jabłczan??- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie odżywki?Białko? Jakie odżywki?Białko?- Ponad rok temu 
- 
			 czy mogę mieszać odżywkę węglowodanową z białkową? czy mogę mieszać odżywkę węglowodanową z białkową?- Ponad rok temu 
- 
			 Trec KRE-ALKALYN Trec KRE-ALKALYN- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna, białko jakie? Kreatyna, białko jakie?- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna czy Gainer ?? Kreatyna czy Gainer ??- Ponad rok temu 
- 
			 Który kosmetyk stosować w solarium na szybką opaleniznę? Który kosmetyk stosować w solarium na szybką opaleniznę?- Ponad rok temu 
- 
			 zestaw-dobry czy zly? zestaw-dobry czy zly?- Ponad rok temu 
- 
			 Aplodan Muscletech-z czym brac? Aplodan Muscletech-z czym brac?- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna, co po monohydracie? Kreatyna, co po monohydracie?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu