Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale tego chyba nikt nie kwestionuje. w capo aspekt walki to pewna jej czesc. w zaleznosci od grupy to moze byc 10%, 30%, 50%, itd.bardziej kultywacja czesci kultury afrobrazylijskiej niz system stricte do walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy Capoeiristas jakich znam to zarozumiale cwaniaczki bez kultury.
I nie wiem czy to regula, czy ja poprostu trafilem na takich ludzi?
Napisano Ponad rok temu
A co do jej skuteczności, to przecież i tak walczy człowiek, a capoeira jest sztuką walki jak wszystkie inne.
Napisano Ponad rok temu
zle trafilesI nie wiem czy to regula, czy ja poprostu trafilem na takich ludzi?
Napisano Ponad rok temu
Bardzo prosze, wyszalejcie sie chlopcy i dziewczeta ktorzy walcza na codzien na matach, parkietach i chodnikach, powiedzcie mi, jakie jest Wasze zdanie na temat obecnej formy capoeira w Polsce?
Napisano Ponad rok temu
A co do maty. Z przyjemnością, pod warunkiem, że to nie będzie w celu udowadniania wyższości. :-)
Napisano Ponad rok temu
Hehe
No i tu wychodzi problem - jesli trenowalem/trenuje BJJ i stosuje je w roda, to czy moge mowic o konfrontacji na macie i uzyciu Capoeira?
Napisano Ponad rok temu
A co do jej skuteczności, to przecież i tak walczy człowiek, a capoeira jest sztuką walki jak wszystkie inne.
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy Capoeiristas jakich znam to zarozumiale cwaniaczki bez kultury.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz przez to powiedziec ze jestem ograniczony?szufladkowanie to bardzo niebezpieczna rzecz, na dodatek jest oznaka ograniczenia.
Napisano Ponad rok temu
Tia, pewnie. znasz 2 moze 3 capoeiristas i do razu twierdzisz, ze wszyscy sa tacy. Zawsze znajdzie sie kilku zarozumialcow, ale nie jest regółą ze wszyscy sa tacy. :twisted:Wszyscy Capoeiristas jakich znam to zarozumiale cwaniaczki bez kultury.
Napisano Ponad rok temu
Znam duzo wiecej. Pewnie ze nie twierdze ze wszyscy sa tacy. Mam tylko male uprzedzenia.Tia, pewnie. znasz 2 moze 3 capoeiristas i do razu twierdzisz, ze wszyscy sa tacy. Zawsze znajdzie sie kilku zarozumialcow, ale nie jest regółą ze wszyscy sa tacy. :twisted:
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu