Zastanawiam sie nad kupnem noza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cena na military.pl to okolo 140zł. W sumie nieduzy przyjaciel na codzien za rozsadna cene...(mozna nosic na szyi)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I jeszcze cos do zoobrazowania ze "neck" nie musi oznaczac maly noz... wystarczy porownac z LCC.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uprzedzam wszelki komentazre-jestem rozsądnym cżłowiekiem. Obecność na tym forum nie jest przypadkowa. Bywam tylko w innym dziale:-) ten pierwszy nóż podoba mi się całkiem całkiem. Okreslenie neck oznacza, że nosi się go w pochwie na sznurku przewieszonym przez szyję tak? (jak klucze w latach młodości?:-))). Generalnie myslalem, zeby go nosic przy pasku. Hm musze pomyslec
Napisano Ponad rok temu
POLKOWSKI/KASPER COMPANION
Z nozem dostajesz dwie pochwy ... jedna do noszenia na szyi .. druga z klipsem.Stal tez AUS6 czyli odpowiednik 420HC.Nozyk zdaje sie nadawac spokojnie na codzien ... no i w sumie widac ze ma cos z killera . :wink:
Najlepiej przeczytaj ta recenzje ...
Mozesz go nabyc na kaliber.com.pl za 170zł.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dziekuje za rzeczowe porady i powazne potraktowanie moze i nie do konca powaznego pytania. Osobiscie cwicze poslugiwanie sie bronia ale raczej malo uzytkowa na ulicy Po prostu lubie to robic.
Napisano Ponad rok temu
No to taniej wychodzi kupic ten noz w Lodzi.Cena na military.pl to okolo 140zł.
Przepraszam za rymy ale jestem na prochach. Nie, nic z tych rzeczy, co myslicie. Po prostu infekcja gornych drog oddechowych.
Druid, zajrzyj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i tam sprawdz cene. Powinno byc 128 PLN.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
albo nie jesteś rozsądny tylko gł......i albo w ogóle nie zdajesz sobie sprawy o czym mówisz - tak czy inaczej w obu wypadkach nie kupuj sobie noża, wyjdzie Ci to na zdrowie - na postrach kup sobie korkwca na odpuście ......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do straszenia Uwak ma calkowita racje.. Ja polecam po prostu spieprzac
Napisano Ponad rok temu
Hm, proszę o dokładne czytanie moich postów. To tak gwoli tego że jestem niepoważny itp. (dobrze jest wyrobic sobie zdanie na podstawie większej ilosci wątków na tym forum, po obejrzeniu profilu itematów na jakie się wypowiadam :-) )Trochę wyjaśnilem co miałem na mysli. Wypracowań też nie będę pisał. Ja też znam wiele historii z zycia wziętych tak z moim udziałem jak i kolegów z sekcji. Doskonale sobie zdaję sprawę z zachowań na ulicy. Możesz mi wierzyć. Faktycznie może nieszczęśliwie urzyłem słowa "na postrach" ,tak myslę, że nieszczęśliwie:-)twierdzisz ze jesteż spokojnym czlowiekiem i chcesz używać noża na POSTRACH !!!!
albo nie jesteś rozsądny tylko gł......i albo w ogóle nie zdajesz sobie sprawy o czym mówisz - tak czy inaczej w obu wypadkach nie kupuj sobie noża, wyjdzie Ci to na zdrowie - na postrach kup sobie korkwca na odpuście ......
Jeszcze raz dzięki wszystkim za rzeczowe odpowiedzi na niezbyt szczęśliwe , jak przyznałem, pytanie
Napisano Ponad rok temu
nóz jest bronia, taka sama jak pistolet - jak by mi ktos wyjął nóż na POSTRACH to najpierw bym próbował uciekać - a jakby sie nie dało to pewnie zabić, bo przecież wyjął nóż i chce mi zrobić krzywde wiec musze sie bronić skutecznie ..... zastanawiałeś sie nad tym ? nad konsekwencjami straszenia nożem ? a co jak cie ktoś w zamian cie 9 postraszy miedzy oczy ? pomysl o tym jescze zanim zdecydujesz sie chodzic z nozem , naucz sie go uzywac a wtedy zrozumiesz ze on nie sluzy do straszenia i ze do uzywania tez lepiej nie byc skorym ..... nie obrazaj sie bo nie mialem zamiaru Cie obrazic , tylko chwile pomyśl .....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za ta cene nie ma szans na cos lepszego, a ten jest niezly.
Napisano Ponad rok temu
Jakieś sugestie?
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Clo itp.
- Ponad rok temu
-
Pytanko