Z GORY WIELKIE DZIEKI
  Z GORY WIELKIE DZIEKI

SKAKANKA?? CO ?? JAK ?? I PO CO ???
Napisano Ponad rok temu
 Z GORY WIELKIE DZIEKI
  Z GORY WIELKIE DZIEKI

Napisano Ponad rok temu
2) Daje bardzo dużo - kondycja / wytrzymałość, nogi, serce- patrz bokserzy.
Napisano Ponad rok temu
Dalej: jest to doskonale ćwiczenie aerobowe, czyli mięśnie pracują tlenem a nie kwasem mlekowym
 . i to co napisal Combat.
 . i to co napisal Combat.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Osobiscie wole sobie pobiegac. Czy lepszym wyborem jest skakanka czy bieganie? Czy obie te rzeczy po prostu nie podlegaja pod te sama kategorie i nalezy robic i to i to? mowa
  Osobiscie wole sobie pobiegac. Czy lepszym wyborem jest skakanka czy bieganie? Czy obie te rzeczy po prostu nie podlegaja pod te sama kategorie i nalezy robic i to i to? mowa

Napisano Ponad rok temu
Jaki jest czas optymalnego cwiczenia na skakance ? Im dluzej tym lepiej ?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
15 minut po
:nie:
 . 15 min po treningu to ja moge w miare normalnie myslec.
  . 15 min po treningu to ja moge w miare normalnie myslec. Mi chodzilo o skakanie w czasie dnia. To Bede po prostu skakal po pol godziny dziennie. Dzieki za odp.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
 Czy skacze się tylko obunóż, czy też inaczej ? tzw. "lajkonikiem" jak to niektórzy nazywają, czy to ma sens, czy tylko dwiema nogami na raz ?
  Czy skacze się tylko obunóż, czy też inaczej ? tzw. "lajkonikiem" jak to niektórzy nazywają, czy to ma sens, czy tylko dwiema nogami na raz ? I drugie: Lepsza jest skakanka z cięższego materiału. np. rzemień, igielit, czy z lekkiego sznurka też może być?
Napisano Ponad rok temu
:nie:
. 15 min po treningu to ja moge w miare normalnie myslec.Pzdr
i oto chodzi dla kondycji to zrób

Napisano Ponad rok temu
Ja proponuje skakanie 15 minut przed treningiem w ramach rozgrzewki i 15 minut po
he he
 :)15 skakanki  + 20 rozgrzewki reszty ciała + lightowe 10 minutek rozciagania + 15 na koniec skakanki + 5 strechingu bo nic już się nie chce, to ile na trening?
   :)15 skakanki  + 20 rozgrzewki reszty ciała + lightowe 10 minutek rozciagania + 15 na koniec skakanki + 5 strechingu bo nic już się nie chce, to ile na trening?  żeby jeszcze mieć siłę i chęci
  żeby jeszcze mieć siłę i chęci  he he
  he he

Napisano Ponad rok temu
Może głupie pytanie, ale nigdy nie widziałam treningu ze skakanką
Czy skacze się tylko obunóż, czy też inaczej ?
Ja skacze oboma naraz, na jednej nodze i do tyłu obydwiema. A i jeszcze jest dobrze zmieniać tempo skakania.
I drugie: Lepsza jest skakanka z cięższego materiału. np. rzemień, igielit, czy z lekkiego sznurka też może być?
Jakakolwiek skakanka.
Napisano Ponad rok temu
 co do skakanki to ostatnio kupilem sobie taka żemykową z drewnianymi raczkami w sklepie Auchan i musze powiedziec ze jest do dupy. Skreca sie strasznie łożyska drewniane ktore są tam umieszczone wogole sie nie kręca. Ogólnie to nie polecam.
   co do skakanki to ostatnio kupilem sobie taka żemykową z drewnianymi raczkami w sklepie Auchan i musze powiedziec ze jest do dupy. Skreca sie strasznie łożyska drewniane ktore są tam umieszczone wogole sie nie kręca. Ogólnie to nie polecam.

Napisano Ponad rok temu
łożyska drewniane ktore są tam umieszczone wogole sie nie kręca. .
:? ?????
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Zaczalem cwiczyc znow na skakance. Zauwazylem ze musze ubierac wtedy ciasne slipy bo inaczej jaja mnie bola
 .
  .A tak to tylko lydki :wink:

Napisano Ponad rok temu
 . wsumie fajnie wchodzi w mięśnie obręczy barkowej, polecam dobre buty bo ja skacze na betonowej podłocze i mam mieczne problemy z odciskami. (skacze na palcach wiec troszker stópki dostają)
  . wsumie fajnie wchodzi w mięśnie obręczy barkowej, polecam dobre buty bo ja skacze na betonowej podłocze i mam mieczne problemy z odciskami. (skacze na palcach wiec troszker stópki dostają)

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Gen długodystansowca i sprintera Gen długodystansowca i sprintera- Ponad rok temu 
- 
			 Gruszka bokserska Gruszka bokserska- Ponad rok temu 
- 
			 Jak wyszczuplić uda Jak wyszczuplić uda- Ponad rok temu 
- 
			 Wegetariańskie odżywki i inne suplementy Wegetariańskie odżywki i inne suplementy- Ponad rok temu 
- 
			 Odżywki Odżywki- Ponad rok temu 
- 
			 Sklep, gdzie? Sklep, gdzie?- Ponad rok temu 
- 
			 Wisła Kraków - Anderlecht Bruksela tvp2 20.40 Wisła Kraków - Anderlecht Bruksela tvp2 20.40- Ponad rok temu 
- 
			 LA - 100 metrów LA - 100 metrów- Ponad rok temu 
- 
			 Przeziębienie, grypa itp. Przeziębienie, grypa itp.- Ponad rok temu 
- 
			 Sztuka walki dla kogos po kontuzji ... Sztuka walki dla kogos po kontuzji ...- Ponad rok temu