Jaki styl
Napisano Ponad rok temu
- judo
- ju jitsu
- muhay thai
- kung fu
Który z tych jest najlepszy na ulice? Z góry dzięki za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
I na litosc boska, zobacz w archiwum ile juz na ten temat bylo.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty combat, sezon na odpowiedzi offtopic? napisał ci wybór styli a ty co? ni z gruszki ni z pietruszki.Na ulice to sie naucz walczyc bronia...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty combat, sezon na odpowiedzi offtopic? napisał ci wybór styli a ty co? ni z gruszki ni z pietruszki.
1) Wiem ,ale to rada od serca - jak na ulicę - to :roll: 8)
2) Kiedyś w sekcji JJ w Lublinie widziałem gościa z nunchako - ale może to przypadek
Napisano Ponad rok temu
No nie żartuj ja mieszkam w bardzo podobnej odległości od W-wy i mi to nie przeszkadza chodzic na treningi 4 razy w tyg w roku szkolnym. No cóż, coś za coś. W domu wtedy jestem gościem i praktycznie tylko nocujeChciałem właśnie się uczyć walczyć teleskopem, ale mieszkam z pól godziny drogi samochodem od Wa-wy, a w okolicy nigdzie nie uczą FMA. Ten klub Muhay Thai się reklamował pod nazwą "K.O.WAL Muhay Thai". Słyszał ktoś o nim?
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Chciałem właśnie się uczyć walczyć teleskopem, ale mieszkam z pól godziny drogi samochodem od Wa-wy, a w okolicy nigdzie nie uczą FMA. Ten klub Muhay Thai się reklamował pod nazwą "K.O.WAL Muhay Thai". Słyszał ktoś o nim?
W Wawie też mają swoją sekcję, zresztą to najstarszy klub Muay Thai w Warszawie. Śmiało możesz tam iść, nic lepszego u siebie nie znajdziesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fiodor: Combat tak ma, to chyba nie kwestia sezonu... "jaki jest dobry klub tkd w Szczecinie?" odp. "Aikido nie nadaje sie do walki", albo "poza tym trzeba cwiczyc parter i narzedzia" :wink:
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Fiodor: Combat tak ma, to chyba nie kwestia sezonu... "jaki jest dobry klub tkd w Szczecinie?" odp. "Aikido nie nadaje sie do walki", albo "poza tym trzeba cwiczyc parter i narzedzia" :wink:
Cholera - TRUDNO - zwykle dyskusja tak schodzi na inne tory!! (a pokaż wątek w którym NIE schodzi?! 8O :roll: :twisted: )
Jak już koniecznie, ZoltanChivay - chcesz wersję "unarmed":
to MT - ze dwa lata + jakiś parter + KM... Opanuj dobrze stójkę - często wiele więcej nie trzeba.
Napisano Ponad rok temu
Cholera - TRUDNO - zwykle dyskusja tak schodzi na inne tory!! (a pokaż wątek w którym NIE schodzi?! [icon_eek.gif] [icon_rolleyes.gif] [icon_twisted.gif] )
wiem, latwiej pokazac takie, gdzie temat sie zmienil ze 3 razy, np. "karate rulezzzz!!!", albo "BSWW-Bojowy System Walki Wrecz", tam nawet nie wiadomo, co jest OT... Zreszta - dobrze znasz te tematy... :twisted:
pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Rozkladasz go i walisz ile wlezie.
Takie jest zastosowanie batona a na to nie ma twardych.
Napisano Ponad rok temu
Chyba popadasz w paranoje, na ulicy nie czekaja wszedzie za rogiem uzbrojone bojowki. Facet sie przylozy i pocwiczy dluzej i intensywnie muay thai czy judo i to w zupelnosci wystarczy. Jak trafi na uzbrojona grupe to i tak nic mu nie pomoze.
Ktos z takim zlepkiem umiejetnosci i tak dostanie ostry lomot od kogos, kto cwiczy jedno, a naprawde dobrze. Dlatego ja np. odpuszczam sobie troche uderzenia [bo uwazam ze 2godziny w tygodniu to i tak mi prawie nic nie da] i koncentruje sie tylko na bjj. I mam dziwne wrazenie ze za dwa lata bede lepszym zawodnikiem niz gdybym ciagnal to tak, jak teraz.
Trening przekrojowy - jesli robiony poprawnie - pochlania mase czasu i jest raczej zarezerwowany dla najlepszych, zawodowcow.
Napisano Ponad rok temu
Boze swiety, Combat, daj spokoj. Nie kazdy moze cwiczyc 6 miesiecy Muay Thai + 3 lata judo + 6 miesiecy zapasy + 2 lata noz + 45 minut palke + dwa lata Krav Mage + trzy lata TKD + poltora miesiaca mlotek + godzine tarke do sera + rok boks + 40 godzin wsadzanie antenki od komorki w dupe przeciwnika. .
Ktos z takim zlepkiem umiejetnosci i tak dostanie ostry lomot od kogos, kto cwiczy jedno, a naprawde dobrze.
Niekoniecznie Jak 2 rzeczy odpowiednio długo - to już wiesz o co tam biega Po 2 latach noża - to koleś rozpyka KAZDEGO gościa bez noża- nie opowiadaj bajek :wink: 8O
Dlatego ja np. odpuszczam sobie troche uderzenia [bo uwazam ze 2godziny w tygodniu to i tak mi prawie nic nie da] i koncentruje sie tylko na bjj. I mam dziwne wrazenie ze za dwa lata bede lepszym zawodnikiem niz gdybym ciagnal to tak, jak teraz.
Trening przekrojowy - jesli robiony poprawnie - pochlania mase czasu i jest raczej zarezerwowany dla najlepszych, zawodowcow.
Częściowo się zgodzę.
Napisano Ponad rok temu
Podaj namiary na ten klub jak możesz...W Wawie też mają swoją sekcję, zresztą to najstarszy klub Muay Thai w Warszawie. Śmiało możesz tam iść, nic lepszego u siebie nie znajdziesz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona Marek Rudzki Wrocław
- Ponad rok temu
-
Zgodnie z prawem?
- Ponad rok temu
-
sprostowanie
- Ponad rok temu