Zgodnie z prawem?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
rangers
Napisano Ponad rok temu
A i policjant nie ma prawa podawac imienia i nazwiska! Jego obowiazkiem za to bedzie podanie numeru legitymacji sluzbowej.
Mylisz się, jest zobowiązany podać swoje imię i nazwisko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
rangers
Napisano Ponad rok temu
Na żądanie musi okazac legitymację służbową, gdzie są podane wszystkie powyższe dane.
Napisano Ponad rok temu
nie wiesz co mówiszZ POLICJĄ TRZEBA WSPÓŁPRACOWAĆ - WTEDY BEDZIE WSZYSTKO CACY I TIP - TOP
policjanci to bandyci, niczym nie rózniac sie od pseudokiboli!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, oj... najprosciej kogos obrazic i wysmiac. Gówno o mnie wiesz, gówno wiesz o tym co widziałem i o czy wiem, co od psów doswiadczyła bliska mi osoba. Mam prawo do swojego zdania, do swojej subiektywnej oceny w tym przypadku policji i Ci gówno do tego, proszę Pana.Kolejny sfrustrowany małolat?
P.S
Czyżbys był policjantem?
Napisano Ponad rok temu
A obrażając policjantów obrażasz wiele osób piszących na tym forum.
Jestem pracownikiem służb mundurowych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Większość twoich wypowiedzi świadczy o twoim wieku.
A obrażając policjantów obrażasz wiele osób piszących na tym forum.
Jestem pracownikiem służb mundurowych.
W stosunku do policjantów nie uzyłem ani jedego slowa uważanego powszechnie za obleżywe, wyrazieł swoje zdanie. W kilku postach pisałem, ze mam 16 lat, nigdy tego nie ukrywałem, a zreszta czy dosrosły człowiek nie mozę nie lubic policji?
Nie jestem tempym cwokiem, wiec mnie tak nie traktuj, mogłem napiac "CH...", lub inne hasło, ale tego nie zrobiłe, wyraziłem swoje zdanie, mogłeś sie znim nie zgodzic, i nie zgodziałes, lecz mogłes uargumentować swoja opinie a nie wyszydzać ze mojej młodej, lecz badź co badź osoby. Policjanci (zawsze piszę policjanci a nie np. pyciaże czy jeszcze gorzej) sa czesto bardzo agresywni, niewspólmiernie do sytuacji. Potrafia pobic człowieka na chodniku, zawiesc na komisariat i tam mu jeszcze dokopac. Mysla, ze sa bezkarni, bija ludzi bezpowodu, spisuja tez.
Dlaczego boisz sie powiedzieć kim jestes? Co to znaczy "słuzba mundurowa"? Równie dobrze mógłbys byc leśnikiem czy strazakiem, wiec grzecznie i kulturalnie sie pytam:
Przepraszam, czy Pan moze jest policjantem?
Jęsli tak to zadam Ci pare pytan, które zawsze chciałem zadac jakiemus policjantowi, boje sie podejsc do jakiegos na ulicy, bo mnie jeszcze....... pobije, a jak mu oddam to "czynna napasc na funkcjonariusz".
Szkoda, ze nie jestes takim modem jak morfeusz.
Pozdrawiam Cie.
Napisano Ponad rok temu
(zawsze piszę policjanci a nie np. pyciaże czy jeszcze gorzej)
co od psów doswiadczyła bliska mi osoba.
Wyraz "zawsze" nabiera tutaj zupelnie nowego znaczenia. Ale to tylko tak na marginesie. Peace.
Napisano Ponad rok temu
W stosunku do policjantów nie uzyłem ani jedego slowa uważanego powszechnie za obleżywe, wyrazieł swoje zdanie.
Nazwałes policjantów bandytami, a to jest obelgą dużego kalibru. Każdy uczciwy glina wolałby być nazwany chujem niż bandytą.
Dlaczego boisz sie powiedzieć kim jestes? Co to znaczy "słuzba mundurowa"? Równie dobrze mógłbys byc leśnikiem czy strazakiem, wiec grzecznie i kulturalnie sie pytam:
Nie wynika to z mojego strachu a z chęci utrzymania pewnej dozy prywatności, co daje mi internet.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i tak szczerze, po koleżeńsku mówię Ci wos-troszkę pokory i szacunku, bo jak ci ktoś oklepie maskę, obrobi mieszkanie, albo zarąbie komórkę to gdzie zadzwonisz?... no właśnie :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Puenta taka ze nie mozna uogolniac policjanci sa zli albo policjanci sa dobrzy bo sa napewno ludzie ktorzy oddaja temu cale swoje zycie i calego siebie. Skzoda tlyko ze w przypadku jak moj jesli sie nie wykona samosądu sprawca pozostaje bezkarny(wole cofnac zarzuty niz bac sie ze ktos mi dom podpali 8O ) pozdro
Napisano Ponad rok temu
I nikt nie moze tego podwazyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nigdzie nie dzwonie,idę po kumpli... .Ci wos-troszkę pokory i szacunku, bo jak ci ktoś oklepie maskę, obrobi mieszkanie, albo zarąbie komórkę to gdzie zadzwonisz?... no właśnie :wink: .
Pokory? Szacunku? Przed kim?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sprostowanie
- Ponad rok temu
-
Nóż, przystanek w samo południe, W-wa
- Ponad rok temu
-
BJJ i kilku przeciwników
- Ponad rok temu
-
Czy BJJ naprawdę się przyda na ulicy ?
- Ponad rok temu
-
Co się dzieje?
- Ponad rok temu
-
Prośba Drogie Panie...
- Ponad rok temu
-
Underground box :)
- Ponad rok temu
-
Już jest książka
- Ponad rok temu
-
bjj kravka czy ciagle to samo?
- Ponad rok temu
-
Film z zamieszek (tegoroczne Juwenalia w Częstochowie)
- Ponad rok temu