masa i brzuch :D
Napisano Ponad rok temu
czy robienie brzuszkow codziennie cos mi pomoze ??
pozdrawaim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Samo przeczytanie chyba nie pomoze?!Pomoże ci przeczytanie "Ciekawych tematów" na tym forum i archiwum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenuje na mase ale chcialbym zrzucic tlusz z brzucha i by byly widoczne moje miesnie ;-) da sie to pogodzic
czy robienie brzuszkow codziennie cos mi pomoze ??
pozdrawaim
Hehehe ja mam taki sam problem
Ja chodzę do początku lipca na siłownie 5 razy w tygodniu i z 107 kg spadłem na 100 (też ćwicze na mase). W listopadzie juz pewnie zrzuce cały tłuszcz. A jak siła przybywa - siłka czyni cuda. Poza tym polecam tez rower. A pogodzic się da bo już wszystkie spodnie są za duże :-) . Trzeba tylko być cierpliwym.
Napisano Ponad rok temu
Znam całkiem przyjemne sposoby spędzenia tych 30 minut , ale możesz również biegać, pedałować, chodzić po schodach, robić brzuszki, przysiady, grać w berka etc.
Koledzy podali już dobre sposoby - rowerek (to to to ), bieganie, chodzenie po schodach są bardzo dobrym pomysłem, ale myślę, że - jak to powiedział kolega Słoniak - można lepiej ten czas wykorzystać... Przy czym myślę, że 30 minutek to trochę za mało :twisted: Pod każdym względem... I sportowym i przyjemnościowym I jest jedna zasada: trzeba to robić REGULARNIE I JAK NAJCZĘŚCIEJ
Napisano Ponad rok temu
hmm... grac w berka?? ciekawe:) a gra w klasy tez cos daje??
Nie ważne co, tylko jak intenswnie. Można np. grać w szachy. Byle tzw. błyskawiczne i figurami ważącymi po jakieś 50 kg
Napisano Ponad rok temu
moze zrobimy jakas akcje na forum i kupimy taki "sprzet"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko trzeba jakas duza szachownice :D
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sprezynaaaa :-) ---000000---- ;-)
- Ponad rok temu