relacja z cyklu PH Oxanabolon + supervar
Napisano Ponad rok temu
siuwar bede dawkowac tak:
tyg
1tyd.1 kaps oxa
2 ....2 kaps
3 ....3 kaps
4 ....3 kaps
5 ....3 kaps......2 kaps supervar
6 ....2 kaps.......3 kaps
7 .....................3 kaps
8 .....................3 kaps
9 ....................3 kaps
po cyklu dożuce hapatil ,jakies buuzery tescia ,kratynka itd a jak poblokuje mocno to 12 tabsow clomida
relacja bedzie streszczona z racji braku czasu .Pozdrawiam
P08_05_09_19.31_01_.JPG 161,24 KB 111 Ilość pobrań
no to jaaazdaaaaaa :DDDD
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Suple zajebiste !!
Powodzenia !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na cuda nie liczyłem więdząc dobrze że siuwax wkreca sie po 3 tyg i wskoczeniu na 3 kapsy . .
Śmiało moge napiszać że wysiłkowo poprawilo sie na plus ,mniejsze zmęczenie podczs treningu (dozucam rowerek od poniedzialku 3 x tyg 40 min).. Przez pierwsze 3 dni strasznie bolala mnie glowa nie mam pojęcia czy dokładnie od Ph . .wkazdym razie przestało i jest gitez .
Od poniedzialku wjeżdzam na 2 kapsy i za tydzien mysle ze bedzie juz o czym pisac Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Suple i odżywki zajebiste,ale witaminki słabe jak na takiego byka,chociaz sam mam w chacie 2 opakowania takich witamin,POWODZENIA
Myśle ze patrząc na mój cel (utwardzenie ,zbicie ,delikatna redukcja) to siuwax nie jest zły....pozatym moje receptory nie były podrażniane juz z 5 lat ......zareagować muszą dobrze XD
Napisano Ponad rok temu
......oj bedzie sie działo )
Napisano Ponad rok temu
Waga 118 KG o kurwa Widać że po taka suplementacja robi swoje A jak tam z libidoSiemanito .. wczoraj skończyłem 2kapsy /dzień...zaczyna się wkręcać na poważnie .. .bardzo dobre samopoczucie ..kondycha żelazna się robi ,wytrzymałosc podobnie. 40 min rowerku z fajnym tępem nie robi na mnie zupełnie wrażenia ).Co do centymetrów to minimalnie sie ruszyło .. (bardziej zauważyłem sie utwardza ) ..Waga z 117 na 118 kg poszla . .ale myśle ze to przez zwiękrzenie białka w diecie.Dziś wieżdżam na 3 tablety i bede tak jechał 3 tyg
......oj bedzie sie działo )
Pzdr.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Waga 118 KG o {CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!} Widać że po taka suplementacja robi swoje A jak tam z libido
Pzdr.
Yo Exx . .Mysle że libido co do Oxy to sprawa indywidualna . . czytałem że było naprawdę różnie . .tak samo z pąpą na treningu ze niektórzy nie mieli . .. ja mam pąpę ze heja a libido wporządalku.....nie powiem że na plus ale bez zmian
Napisano Ponad rok temu
na brzuchu w końcu pojawia sie zarys mięsnia .. (nie piwnego xD ) ...czuje ze zbija sie mięcho XDD..daje szybko fotke co jest grane .. pozdrawiam
DSC00519.JPG 68,18 KB 135 Ilość pobrań
Napisano Ponad rok temu
Moge zapytać ile masz w klacie ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW 50,5cm w lapie.....
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Ja mam takie pytanko odnosnie Twojego stazu: Ile lat juz cwiczysz? Jak okreslilbys swoja budowe ciala jak zaczynales (i wage)? pamietasz jakie miales wymiary na poczatku kariery?
BTW 50,5cm w lapie.....
Siemeczka...moja przygoda z siłownią zaczela sie w 1999r od tamtej pory nie miałem przerwy dłuzszej niz 5 mcy....startowałem z waga 85 kg i lapka 37centa...typ budowy mezomorficzny ,siuwar ktory zjadlem to pare cykli na kreatynie, przez okres 2002- 2004r około 400 mety 12deki 10 wina ,10 omy ...107 kg 46łapa...pózniej problemy z wyrostkiem i spadki na 90 kg i od 2004 r jade na suplach i doszedlem do 118 kg i 49.5 z sylwetką troszki zalaną....teraz ubijam na PH i walcze dalej tylko nie o centymetry ale o milimetry bo w takim przedziale i starzu to milimetr mięcha na wage złota :DDD...pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siemeczka...moja przygoda z siłownią zaczela sie w 1999r od tamtej pory nie miałem przerwy dłuzszej niz 5 mcy....startowałem z waga 85 kg i lapka 37centa...typ budowy mezomorficzny ,siuwar ktory zjadlem to pare cykli na kreatynie, przez okres 2002- 2004r około 400 mety 12deki 10 wina ,10 omy ...107 kg 46łapa...pózniej problemy z wyrostkiem i spadki na 90 kg i od 2004 r jade na suplach i doszedlem do 118 kg i 49.5 z sylwetką troszki zalaną....teraz ubijam na PH i walcze dalej tylko nie o centymetry ale o milimetry bo w takim przedziale i starzu to milimetr mięcha na wage złota :DDD...pozdrawiam
Ja jestem od Ciebie o wiele mniejszy i kazdy dodatkowy milimetr w obwodzie ramienia to dlamnie mega swieto trzy kilo to tez niezly wynik.
Napisano Ponad rok temu