[pytanie] Strzelnica w Warszawie?
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym spróbować jak się strzela z normalnej, regularnej broni krótkiej - więc jeśli ktoś ma jakieś namiary na miejsce gdzie by było można (najlepiej za rozsądne pieniążki ) oddać kilka strzałów do jakiejś tarczy, byłbym wdzięczny za info.
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Szukam strzelnicy w Bielsku-Białej, lub w okolicy, gdzie jako osoba cywilna będę mogła spróbować swoich umiejętności (na razie żadnych :wink: , bo strzelania z KBK-su na PO nie zaliczam do praktyki :wink: ). Na dobrą sprawę moga być to nawet Katowice. Jak na razie moje poszukiwania dają mizerne efekty, albo niezadowalające - bo dowiedziałam się o jakiejś strzelnicy w Goleszowie i bodajże w Bieruniu koło Tych (Tychów??? )I to wszystko. W Bielsku niby jest jakaś poza tą wojskową, ale nic bliższego na ten temat nie byłam się w stanie dowiedzieć. Może ktoś z Was jest bardziej poinformowany i ma lepsze dojścia w tych sprawach...Dlatego jesli ktoś ma jakieś informacje co, gdzie, kiedy i jak w mojej okolicy, to byłabym wdzięczna. Wiem, że baba z bronią może się źle kojarzyć , ale miewamy w końcu różne pasje i zainteresowania...
Pozdrawiam...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie można dostać dobrą broń białą?
- Ponad rok temu
-
gdzie mozna kupic w necie treningowe nunchaku?
- Ponad rok temu
-
2xM-16, czyli jak ukrasc koze...
- Ponad rok temu
-
Jaki żel kupić ?
- Ponad rok temu
-
Kusza
- Ponad rok temu
-
Swietlny kubotan