Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Genosha napisał
Nie obrażaj się, ale sam przyznajesz, że sformułowanie było niefortunne.mkimura czepiasz sie strasznie - kto powiedzial, ze szczegolny znaczy jakis wyjatkowo duzy ? Szczegolny, czyli wiekszy niz na inne - myslalem, ze to proste, ale oczywiscie ktos musi starac sie byc zlosliwym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Genosha napisał
Tyle zamieszania o jedno slowo. No nic, w kazdym razie gratuluje dyscypliny i zaparcia.
Nie doliczyles WF'ow :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_mkimura napisał
Ufff, Martius, robi wrażenie. Trzeba jeszcze wytłumaczyć tym, którzy nie wiedzą, że zajmujesz się tym profesjonalnie.
Cytat
Ja jako skromny amator trenuje codziennie od poniedziałku do soboty, po 2 godzinki, dodatkowo poranne rozruchy.
Cytat
Mieszanie uprawianych styli uważam za jak najbardziej wskazane, poza sytuacją, gdy ktoś ukierunkowywuje się na styl sportowy i ma zamiar robić karierę na zawodach ( judo, bjj, karate kick itd ). Jeżeli ćwiczę dla własnej frajdy, myślę, że warto mieszać. Ale bez jaj, że ktoś ćwiczy w poniedziałek bjj, we wtorek kickbox, w środę wing-tsun, w czwartek karate oyama w piątek aikido a w sobotę lewitacje.
Napisano Ponad rok temu
budo_mkimura napisał
Ale bez jaj, że ktoś ćwiczy w poniedziałek bjj, we wtorek kickbox, w środę wing-tsun, w czwartek karate oyama w piątek aikido a w sobotę lewitacje.
Napisano Ponad rok temu
budo_Martius napisał
O i bardzo dobrze zauwazone - JESLI KTOS CHCE ROBIC KARIERE SPORTOWA NIECH SKUPIA SIE NA JEDNYM !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_slaszysz napisał
Przepraszam bardzo, może S.Nishio jest dobry w aikido, ale jakoś nie słyszałem/czytałem o jego osiągnięciach w karate. Gdzie dostał ten stopień i za co? Tak samo z judo... 8O
Może najpierw wypadałoby przedstawić faktyczne osiągnięcia danej osoby, a nie tylko liczbę danów, bo to o niczym nie świadczy.
Napisano Ponad rok temu
budo_Uchideshi napisał
No cóż, ciekawe jak długo ćwiczył to karate i judo, ale jakoś nie wygląda na to, żeby poświęcił na to kilkadziesiąt lat treningu, co sugerowałyby tak wysokie stopnie.Za co dostawał te dany to ja nie wiem.. ja ich mu nie dawałem
ale za darmochę ich terz nie dostał.. zreszta idąc za Twoją radą pozostaje nam Google..
![]()
No i znalazłem... Pozycja chyba 9 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jak się nie mylę to sekcja Górskiego i Hinca..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Haqqax napisał
A ktoś tak powiedział?Nie sadze by ktos cos tracil trenujac tylko jeden styl.
Napisano Ponad rok temu
budo_mkimura napisał
A ktoś tak powiedział?
Cytat
Lepiej znać jeden styl dobrze czy kilka przeciętnie?
Napisano Ponad rok temu
budo_Haqqax napisał
Chyba nie całkiem o to chodziło, ale mogę się mylić. Trzeba zapytać zadającego pytanie.Ja to pytanie rozumiem tak, ze nawet dobra znajomosc tylko jednego stylu (byc moze) nie dorownuje przecietnej znajomosci kilku stylow.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu