Z góry dziękuję i przepraszam za błędy

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
 Chodziło mi o taki krótki plan na trening, tak 2 lub 3 razy w tygodniu.

Napisano Ponad rok temu
Wiesz na tym sprzęcie co masz zawile nie zrobiszChodzi mi o zwiększenie siły... czytałem ten przyklejony temat ale niemam sprzętu żeby móc to wszystko wykonać
 Po za tym przy Twojej wadzę to bardziej Ci by przypasował trening na mase, ponieważ trochę za chudy Jesteś na siłę. Czy możesz się gdzieś zapisać na siłownie
 Po za tym przy Twojej wadzę to bardziej Ci by przypasował trening na mase, ponieważ trochę za chudy Jesteś na siłę. Czy możesz się gdzieś zapisać na siłownie  

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
 Aha i mam pytanie, czy mógł byś mi doradzić jaki sprzęt dokupić lub wymienić? Może dzisiaj wysle fotke jak wyglądam
  Aha i mam pytanie, czy mógł byś mi doradzić jaki sprzęt dokupić lub wymienić? Może dzisiaj wysle fotke jak wyglądam  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A jest rozgrzewkaja z kolegą trenuję 3 razy w tygodniu i ćwiczymy tak: 5 serii po 10 powtórzeń ciężarem ok. 16kg. Już po 8 powtórzeniu tak jakby bolą mnie nadgarstki, jest to lekkie ból i mam pytanie jak można temu zaradzić.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Tak, bo 16 kilo to nie wielki ciężar, więc nie powinno Cię nic poleć po za pracującymi mięśniamiJest, jest. Ale niewiem czy wystarczająca, czyli rozumię że dokładniejszą rozgrzewke robić?

Napisano Ponad rok temu
Witam, mam 13 lat i chciał bym zacząć trening siłowy. ważę 50 kg i mam 157 cm wzrostu.
 W każdym bądź razie nie jest to dobre wyjście bo dopiero zacząłeś naturalnie się rozwijać! Sztuczne pobudzanie ci zbędne
 W każdym bądź razie nie jest to dobre wyjście bo dopiero zacząłeś naturalnie się rozwijać! Sztuczne pobudzanie ci zbędne  a warunki dość dobre.....
 a warunki dość dobre.....Mam w szopie taką że tak powiem " very, mini siłownie". Mam trzy sztangi proste: 10.3kg, 5.6kg i ostatnia najlżejsza waży 3.6kg. Mam jeszcze hantelki 2 x 6.8kg.
Mój rekord na ławeczce to 37kg.
Chciał bym was prosić o rozpisanie mi "planu" treningu... jakie ćwiczenia, ile powtórzeć itp.
 Jeśli cię to interesuje to napisz co tam jeszcze masz ciężkiego w domu co mogło by posłużyć nam za pomoc!
 Jeśli cię to interesuje to napisz co tam jeszcze masz ciężkiego w domu co mogło by posłużyć nam za pomoc! Napisano Ponad rok temu
 ) Jestem też dość dobrze rozciągnięty, dotknę głową kolan na stojąco z wyprostowanymi nogami oczywiście
) Jestem też dość dobrze rozciągnięty, dotknę głową kolan na stojąco z wyprostowanymi nogami oczywiście  Nie bardoz wiem o co chodziło z tym "nakładem"
 Nie bardoz wiem o co chodziło z tym "nakładem"

Napisano Ponad rok temu
Acotam bardzo mnie to interesuje. Mam do użycia: trzepak (mogę się podciągać itp), obciążniki na ręce i nogi 2 x 1.5kg na rzep także mogę zwinąć i używać jak hantelek, i niestety tylko jedną sztangielkę 4 kg. W szkole rozpoczynamy Test sprawności fizycznej na koniec 6 klasy i oto moje wyniki: 27 brzuszków w 30 sekund, 5 podciągnięć nachwytem i 9 podchwytem, skok 2m z miejsca, gibkość na takim jakby pudle... jeste taka miara na - i + to miałem +14 (najlepiej
) Jestem też dość dobrze rozciągnięty, dotknę głową kolan na stojąco z wyprostowanymi nogami oczywiście
Nie bardoz wiem o co chodziło z tym "nakładem"
 Na twoim miejscu namówiłbym rodziców na "ekspander'' na którym można ćwiczyć każdy mięsień a koszt takiego czegoś to raptem 30-40 zł naprawdę super sprawa
 Na twoim miejscu namówiłbym rodziców na "ekspander'' na którym można ćwiczyć każdy mięsień a koszt takiego czegoś to raptem 30-40 zł naprawdę super sprawa 

Napisano Ponad rok temu
 Jeżeli będzie za ciężko to staraj się modyfikować i dostosowywać trening do swoich możliwości.
 Jeżeli będzie za ciężko to staraj się modyfikować i dostosowywać trening do swoich możliwości. 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Dzięki wielkie, nie do końca wiem w niektórych o co chodzi ale spoko jakoś sobię poradzę

Napisano Ponad rok temu
 Może mógł byś mi w paincie narysowac instrukccję?

Napisano Ponad rok temu
Niewiem jak wykonać: uginanie przedramion z wodą... i podciąganie do klatki butli z piaskiem jednorącz. Wiem że jestem trochę przymulony ale nie potrafię sobie tego wyobraźić
 nic skomplikowanego.
 nic skomplikowanego.

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Porada- worek treningowy | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Jaka to melodia!? | CROSS-BUDO | 
 |   
 | ||
| Trening obwodowy(FBW) a trening SPLIT | Porady Trenerów | 
 |